Above & Beyond: ABGT200 in Ziggo Dome uitverkocht

Voorverkoop Anjunadeep Amsterdam ABGT200 afterparty start vandaag.

arrow down

26.04.2016

Above & Beyond: ABGT200 in Ziggo Dome uitverkocht

Voorverkoop Anjunadeep Amsterdam ABGT200 afterparty start vandaag.

De 200ste uitzending van Above & Beyond’s Group Therapy radioshow, op zaterdag 24 september in Ziggo Dome is uitverkocht. Afgelopen week zijn de kaarten in één dag verkocht aan een internationaal publiek uit maar liefst 72 verschillende landen. Op zondag 25 september zal de officiële ABGT200 afterparty gehouden worden door het label Anjunadeep in Thuishaven, Amsterdam. De kaartverkoop voor de afterparty start vandaag om 12:00 uur via Ticketmaster.

Het Britse dancetrio Above & Beyond komt met hun veelgeprezen Group Therapy radio show voor het eerst naar het vasteland van Europa. Fans over de hele wereld, onder meer uit de VS, Australië, India, Taiwan, Zuid-Afrika, Argentinië, Rusland en nog 65 landen vliegen speciaal voor ABGT200 naar de hoofdstad. Voor de thuisblijvers zal de uitzending op zaterdag 24 september live vanuit de Ziggo Dome gestreamd worden via YouTube. Een dag later geeft Anjunadeep, het deephouse imprint label van Above & Beyond, een afterparty in Thuishaven, Amsterdam. De line-up wordt later bekendgemaakt. Kaarten voor de officiële afterparty gaan vandaag om 12:00 uur in de verkoop.
“It’s exciting to be bringing ABGT200 to Europe and the great city of Amsterdam, which has such a rich history in dance music. This will be our biggest European headline show to date and we hope fans will join us from all over the world to help us celebrate the 200th episode of Group Therapy in style.”  aldus Above & Beyond

Over Above & Beyond
Above & Beyond behoort tot één van de populairste dance-acts ter wereld. De drie heren zijn sinds 2000 actief als succesvolle dj’s, producers en remixers (voor oa. Madonna en Radiohead), en beleefden hun grote doorbraak in 2011 met het album Group Therapy. Vele mijlpalen volgden; een nominatie voor een Grammy Award, een menigte van één miljoen mensen op Barra Beach Festival in Rio de Janeiro, en de snelst uitverkochte show die Hollywood Palladium ooit heeft gekend. Above & Beyond heeft zowel live als digitaal een sterke connectie met hun fans. Op YouTube hebben ze inmiddels meer dan 100 miljoen views vergaard en met hun wekelijkse radioshow Group Therapy bereiken ze meer dan 30 miljoen luisteraars per week.

Bekijk de officiele ABGT200 Launch Video, met vocals van de track “Amsterdam”, (Anjunabeats anthem),  de ABGT100 set Madison Square Garden en de ABGT150 official aftermovie Sydney.

ABOVE & BEYOND - ABGT200
Zaterdag 24 september 2016 | 21:00 – 05:00 uur | Ziggo Dome, Amsterdam  -  UITVERKOCHT
Anjunadeep Amsterdam - ABGT200 Afterparty (Line-up tba)
Zondag 25 september 2016  - Thuishaven, Amsterdam | Aanvang 14:00 | Entree: €25,- (excl. servicekosten)

Meer info over dit evenement vind je op: www.mojo.nl/abgt200.  
Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?