Extra concert Anouk op zaterdag 27 mei in de Ziggo Dome

Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Anouk op zaterdag 27 mei een tweede concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 24 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam raakte vanochtend binnen een mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via ticketmaster.nl..

arrow down

10.09.2016

Extra concert Anouk op zaterdag 27 mei in de Ziggo Dome

Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Anouk op zaterdag 27 mei een tweede concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 24 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam raakte vanochtend binnen een mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via ticketmaster.nl.

De zangeres behoeft eigenlijk geen introductie meer; sinds 1997 bracht ze al negen studio albums uit die allemaal veel succes kenden. Ze scoorde tientallen hits en sleepte talloze awards en andere prijzen binnen. Vorig jaar werd ze naast Nederlands grootste zangeres ook televisiepersoonlijkheid, toen ze fungeerde als coach in The Voice Of Holland. 

Afgelopen maart bracht Anouk haar nieuwe album Queen For A Day uit, met daarop de hit Let's Run Away Together. Dit tiende studio album haalde net als bijna al haar vorige albums de eerste plaats in de albumlijst. En 2016 is een productief jaar voor Anouk, want in oktober brengt ze alweer haar volgende album uit: Fake It Till We Die.

Qmusic presents

Anouk

Woensdag 24 mei 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam UITVERKOCHT
Zaterdag 27 mei 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam EXTRA CONCERT

Aanvang 20.00 uur | Entree vanaf €39,- (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/Anouk
Kaartverkoop  via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?