Extra concert Charles Aznavour op woensdag 9 december in de Heineken Music Hall

Wegens de grote vraag naar kaarten is zojuist bekend geworden dat Charles Aznavour dit jaar voor nog een show naar Nederland komt. Op woensdag 9 december geeft de Franse zanger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag om 10.00 uur.

arrow down

14.10.2015

Extra concert Charles Aznavour op woensdag 9 december in de Heineken Music Hall

Wegens de grote vraag naar kaarten is zojuist bekend geworden dat Charles Aznavour dit jaar voor nog een show naar Nederland komt. Op woensdag 9 december geeft de Franse zanger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  De kaartverkoop start aanstaande donderdag om 10.00 uur.

De legendarische Franse zanger Charles Aznavour wordt beschouwd als een van de grootste singer/songwriters aller tijden. In een carrière van 70 jaar heeft hij meer dan 100 miljoen albums verkocht, 1200 liedjes geschreven, in 80 films gespeeld, 294 albums gemaakt en duizenden concerten gegeven in 94 verschillende landen. De chansonnier zingt in 7 talen en zijn nummers zijn door veel artiesten gecovered waaronder Elton John, Bob Dylan, Sting, Placido Domingo, Céline Dion, Julio Iglesias, Edith Piaf, Liza Minnelli, Sammy Davis Jr, Ray Charles en Elvis Costello.

Charles Aznavour had wereldwijd succes met het nummer She waarmee hij in vele landen een nummer 1 positie behaalde en welke ook is gebruikt in de film Notting Hill. Andere grote hits van de Franse chansonnier zijn The Old Fashioned Way, Yesterday When I was Young, La Mamma, La Bohème en What Makes a Man.

Vorig jaar vierde Charles Aznavour zijn 91e verjaardag. Hiermee is hij de ‘longest standing’ A-list ster ter wereld die momenteel nog steeds langs concertzalen over de hele wereld toert. Zijn huidige reeks concerten draagt de titel Farewell Concert waarmee de zanger aangeeft dat het zijn laatste tour is. Nadat eerder dit jaar het concert van 22 november binnen een mum van tijd uitverkocht raakte krijgen de Nederlandse fans nog een keer de mogelijkheid de wereldster live te bewonderen op woensdag 9 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Mr. Charles Aznavour - Farewell Concert
+ support act
Woensdag 9 december| Heineken Music Hall, Amsterdam EXTRA CONCERT
Zondag 22 november | Heineken Music Hall, Amsterdam UITVERKOCHT
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 95, € 125 en € 148 (excl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl.

De kaartverkoop voor het concert start donderdag 15 oktober om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?