BRIT FLOYD op donderdag 12 november in de Heineken Music Hall

Op donderdag 12 november komt BRIT FLOYD, ‘The World’s Greatest Pink Floyd Show’ naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

arrow down

14.04.2015

BRIT FLOYD op donderdag 12 november in de Heineken Music Hall

Op donderdag 12 november komt BRIT FLOYD, ‘The World’s Greatest Pink Floyd Show’ naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

De show staat in het teken van de Space en Time World Tour die in Amerika van start gaat.  Een spectaculaire nieuwe lichtshow, een immens grote productie en meer dan 100 concerten maken onderdeel uit van deze nieuwe tour waarin 5 decennia Pink Floyd centraal staat.

Dit jubileum wordt gevierd met muziek van de beginjaren uit 1965 tot aan het laatste album The Endless River. O.a. nummers van de veelgeprezen Pink Floyd albums The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall en The Division Bell  passeren de revue tijdens deze schitterende show.

Over de succesvolle Discovery World Tour uit 2014 zegt Damian Darlington zanger, gitarist en muzikaal leider van BRIT FLOYD ‘De reactie van het publiek was overal fenomenaal. Absoluut geweldig. Hartelijk dan aan iedereen die de show heeft bezocht. We kunnen niet wachten om in 2015 weer op de bühne te staan’.

BRIT FLOYD neemt je mee op een fantastische muzikale reis met hoogtepunten uit de ongelofelijke Pink Floyd  catalogus. Aandacht voor elk muzikaal detail en het creëren van de Pink Floyd concertervaring in combinatie met een geweldige lichtshow en de laatste technologische ontwikkeling op het gebied van geluid maakt BRIT FLOYD een geweldige show die zowel visueel als muzikaal een absolute hoogtepunt is voor de liefhebber.

BRIT FLOYD
Space & Time - World Tour 2015
The World's Greatest Pink Floyd Show
An amazing journey through five decades of Pink Floyd
Donderdag 12 november. Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur. Entree: €49, €52 en €55 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/britfloyd. Kaartverkoop start vrijdag 17 april om 10.00 uur via: www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm). Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?