Rabbit Hole Grand Prix: €50.000,- beschikbaar voor creatief project

Voor de derde editie van Down The Rabbit Hole stelt MOJO een geldbedrag van €50.000 ter beschikking om een publieksproject voor het festival te ontwikkelen.

arrow down

25.11.2015

Rabbit Hole Grand Prix: €50.000,- beschikbaar voor creatief project

Voor de derde editie van Down The Rabbit Hole stelt MOJO een geldbedrag van €50.000 ter beschikking om een publieksproject voor het festival te ontwikkelen.

Kunstenaars, vormgevers, architecten, game developers, interaction designers, performance artists, filmmakers en anderen creatieven worden opgeroepen een voorstel in te dienen. Het beste voorstel wint de pot met goud en het betreffende project wordt daadwerkelijk gerealiseerd.

De derde editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 24 t/m 26 juni in de Groene Heuvels te Beuningen. Naast een uitgebreid muziekprogramma staat Down The Rabbit Hole voor avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica; precies de elementen waar creatieven doorgaans prima mee uit de voeten kunnen!

Organisator MOJO stelt een geldbedrag van €50.000,- ter beschikking om een nieuw publieksproject voor het festival te ontwikkelen. Dit kan een (interactieve) installatie, performance, sculptuur, (thema)gebied of andersoortig creatief project zijn dat gedurende het gehele festivalweekend plaatsvindt of te bewonderen valt. Het project dient raakvlakken te hebben met kunst, popcultuur en festivalbeleving en is gelijktijdig zichtbaar/toegankelijk voor een groot publiek van minimaal 500 personen. Het heeft de voorkeur dat het festivalpubliek actief aan het project kan deelnemen.

Tot 4 januari kunnen voorstellen worden ingezonden door op maximaal één A4 een omschrijving van het project en de achtergrond van de makers te omschrijven. Maximaal tien inzenders worden gevraagd hun projectvoorstel verder uit te werken en te pitchen voor een jury. Op basis van deze pitch worden drie projecten nauwkeurig getoetst en doorgerekend op haalbaarheid. In februari wordt bekend welk project daadwerkelijk door de bedenker kan worden uitgevoerd.

Uitgebreide informatie, de voorwaarden en een gedetailleerd tijdpad staan op http://www.mojo.nl/dtrh_grandprix

Informatie over het programma en de kaartverkoop van Down The Rabbit Hole volgt later.
 
DOWN THE RABBIT HOLE 2016
Vrijdag 24juni - zondag 26 juni 2016
De Groene Heuvels, Beuningen (GLD)

Info over programma en kaartverkoop volgt
www.downtherabbithole.nl

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?