Eddie Izzard met zijn show ‘Force Majeure Reloaded’ naar Nederland

Op vrijdag 18 november geeft internationale superster Eddie Izzard een optreden in Carré Amsterdam. De voorverkoop voor deze comedyshow start maandag 12 september om 10:00 uur.

arrow down

07.09.2016

Eddie Izzard met zijn show ‘Force Majeure  Reloaded’ naar Nederland

Op vrijdag 18 november geeft internationale superster Eddie Izzard een optreden in Carré Amsterdam. De voorverkoop voor deze comedyshow start maandag 12 september om 10:00 uur.

Bijna drie jaar geleden begon comedian, acteur, marathonloper en Eurofiel Eddie Izzard aan een epische wereldtour door meer dan 28 landen, in drie talen, van Moskou tot de Hollywood Bowl. Ook stond hij toen een aantal keer in de Heineken Music Hall. Hij verkocht een hele reeks shows aan het Londonse West End uit, en speelde in 49 van de 50 Amerikaanse staten. Met recht een recordbrekende tour. Nu komt Izzard nog eenmaal terug naar Europa voor een speciale reeks voorstellingen van Force Majeure: Reloaded.

Force Majeure is de meest uitgebreide comedytour ooit. Eddie Izzard verkocht Madison Square Garden uit en was de eerste stand-up comedian die een show deed in de legendarische Hollywood Bowl. Hij trad op in vele arena’s overal ter wereld, en stond onder meer residencies in Frankrijk en Duitsland, waar hij zijn shows Stripped en Force Majeure in het Frans en Duits speelde. Deze herfst gaat Izzard In het Spaans optreden in Spanje.

Eddie Izzard verkocht al verschillende keren de Heineken Music Hall uit, en nu keert nu terug voor een exclusieve show in het majestueuze Carré. Deze ‘Reloaded’ uitvoering van zijn geprezen Force Majeure voorstelling zit bomvol met nog meer Izzard-gekte dan voorheen, en Carré is een unieke locatie om een show van superster van Eddie Izzard's formaat te kunnen meemaken.


EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE RELOADED

vrijdag 18 november | Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur, Entree vanaf €35,- (excl servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert start maandag 12 september om 10 uur via Ticketmaster.nl, 0900 - 300 1250 (60 cpm)

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?