Emeli Sandé naar Amsterdam

Op 29 maart komt de Schotse singer-songwriter Emeli Sandé naar de Heineken Music Hall (vanaf 1 januari AFAS Live). De tour staat in het teken van haar onlangs verschenen album ‘Long Live The Angels’. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start vrijdag 25 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

arrow down

21.11.2016

Emeli Sandé naar Amsterdam

Op 29 maart komt de Schotse singer-songwriter Emeli Sandé naar de Heineken Music Hall (vanaf 1 januari AFAS Live).  De tour staat in het teken van haar onlangs verschenen album ‘Long Live The Angels’. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start vrijdag 25 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

De aankondiging van de Europese tour volgt de release van Emeli Sandé’s langverwachte tweede studio album op 11 november. ‘Long Live The Angels’ is een betoverende reis door de successen en tragedies van de laatste vier jaar uit het bijzondere leven van Emeli Sandé. Het album is triomfantelijk van toon en gedurfd in zijn ambitie; de nummers zijn doorspekt met een uitgesproken gevoel van vrijheid en zelfontdekking. ‘Long Live The Angels’ werd opgenomen in New York, Los Angeles, Londen en Oxford en is beschikbaar in een standaardversie met 15 tracks en een Deluxe versie met 18 tracks. De plaat slaagt erin om zowel de artiest als haar publiek achter te laten met een lading energie en een euforisch gevoel.

In de laatste jaren, sinds het enorme succes van haar bejubelde album ‘Our Version Of Events’, is er veel gebeurd met Sandé. Niet alleen zette zij het bestverkopende album van 2012 én het op-een-na bestverkopende album van 2013 op haar naam, dat werd ook nog eens zeven keer platinum, bleef zeven achtereenvolgende weken op nummer 1 staan en verbrak het eerdere record van The Beatles door maar liefst 63 weken achter elkaar in de top 10 te blijven en wereldwijd 4,6 miljoen keer over de toonbank te gaan. De zangeres uit Aberdeen scoorde drie nummer 1-singles in het Verenigd Koninkrijk, waaronder ‘Next To Me’, dat de platinum status behaalde in de VS met 1,5 miljoen verkochte singles. Sandé sleepte talloze prijzen binnen, waaronder drie Brit Awards (voor Critics Choice, Best Album en Female Solo) en daarnaast awards van Q Magazine, Elle, Harper’s en GQ. De multi-instrumentaliste maakte oorspronkelijk naam in de Britse urban scene via acts als Wiley, Wretch 32 en Chip, voordat ze uitgroeide tot een veelgevraagd componiste voor een breed scala aan internationale artiesten zoals Alicia Keys, Rihanna en Katy Perry.

NPO Radio 2 presenteert
Emeli Sandé: Long Live The Angels Tour
Woensdag 29 maart 2017 | Heineken Music Hall (vanaf 1 januari AFAS Live), Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 39,-  (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/emelisande
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 25 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?