Faithless op 13 december naar Ziggo Dome

Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start vrijdag 7 augustus om 10.00 uur.

arrow down

31.07.2015

Faithless op 13 december naar Ziggo Dome

Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam.  De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start vrijdag 7 augustus om 10.00 uur.

Afgelopen maand stond de charismatische rapper/zanger Maxi Jazz en multi-instrumentalist Sister Bliss, na een afwezigheid van zo'n vier jaar, weer op het podium in ons land voor een uitverkocht openlucht concert met ruim 10.000 bezoekers. Kaarten voor het concert in Eindhoven raakte in no-time uitverkocht. Faithless keert dan ook dit jaar nog terug naar Nederland voor een optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome op zondag 13 december.
 
De Britse dance-formatie werd wereldberoemd met nummers als 'We Come 1', 'Insomnia' en 'God is a DJ' maar stopte er in 2011 mee. Dit jaar is het precies twintig jaar geleden dat de band haar eerste hits scoorde en dit wordt gevierd met een grootse tour en de release van een nieuwe plaat in september. Faithless 2.0 bevat een aantal remixes van hun grootste hits waaronder de onlangs uitgebrachte remix  ‘Insomnia 2.0' van Avicii, Tiësto’s herbewerking van ‘God is a DJ’ en Rudimentals interpretatie van ‘Mass Destruction’. Ook deed de band een beroep op namen als Armin van Buuren, Flux Pavilion en Eric Prydz. Het album Faithless 2.0 geeft ook een platform aan nieuw, aanstormend talent en daarnaast is er ook nieuw materiaal van de band zelf op te horen.

Voor meer informatie en tourdata: www.faithless.co.uk

3FM presents
FAITHLESS 2.0 + support act
Zondag 13 december 2015 | Ziggo Dome - Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur | Entree: €30,-/ €35,-/ €39,-   
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/faithless

Kaartverkoop start vrijdag 7 augustus om 10.00 uur via: www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm). Van woensdag 5 augustus 10:00 tot vrijdag 7 augustus 10:00 is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen via de speciale Ziggo presale via www.clubziggo.nl/event/faithless.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?