Florence + The Machine op 10 december naar Ziggo Dome

Op donderdag 10 december geeft de Britse band Florence + The Machine een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

arrow down

15.06.2015

Florence + The Machine op 10 december naar Ziggo Dome

Op donderdag 10 december geeft de Britse band Florence + The Machine een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

In 2009 komt het debuutalbum Lungs uit, wat meteen de wereldwijde doorbraak van Florence + the Machine betekent. Het album was dat jaar tevens een van de meest populaire releases in Groot-Brittannië. Inmiddels zijn er miljoenen exemplaren verkocht en is Lungs bekroond met diverse prijzen, waaronder een Brit Award. Opvolger Ceremonials uit 2011 deed het nog beter en zorgde zo voor onder meer drie Grammy nominaties, waaronder Best New Artist en Best Pop Vocal Album. Hits als Shake It Out, Dog Days Are Over, en You’ve Got The Love klommen wereldwijd overal in de hitlijsten.

Na een periode van touren is na vier jaar het langverwachte derde studioalbum How Big, How Blue, How Beautiful verschenen. De donkere thema’s van Ceremonials maken plaats voor realistische interpretaties van de wereld: "Ceremonials was vooral gericht op het idee van ontsnappen of herboren worden uit de dood, maar het nieuwe album gaat juist over hoe men kan leren leven en de wereld liefhebben, in plaats van proberen te ontsnappen uit diezelfde wereld”, aldus frontvrouw Florence Welch.
 
Florence Welch staat bekend om haar betoverende stem waarmee ze live keer op keer indruk weet te maken. Na optredens op diverse buitenlandse festivals de afgelopen jaren is Florence + the Machine eind dit jaar eindelijk weer terug in Nederland te bewonderen met een eigen show op donderdag 10 december in Ziggo Dome.
 
3FM presents

Florence + the Machine - How Big Tour
Donderdag 10 december 2016 | Ziggo Dome - Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur | Entree: €39 en € 34 (exlc. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl.
Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?