Idina Menzel World Tour 2015

Tony Award winnares Idina Menzel komt op 16 juni 2015 met haar wereldtournee naar Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 20 maart om 10:00 uur.

arrow down

18.03.2015

Idina Menzel World Tour 2015

Tony Award winnares Idina Menzel komt op 16 juni 2015 met haar wereldtournee naar Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 20 maart om 10:00 uur.

Actrice, zangeres, en musicalster Idina Menzel is bij het grote publiek bekend door de succesvolle Disney animatiefilm Frozen. Hierin vertolkte zij de stem van Elsa en zong de wereldhit Let It Go waarmee ze niet alleen de Billboard Top 10 behaalde, maar ook de Oscar voor Beste Original Song won.
 
Idina Menzel begon haar carrière als Maureen in de Pulitzerprijs winnende musical Rent en won vervolgens haar eerste Tony Award voor haar vertolking van Elphaba in de musical Wicked. De actrice was daarnaast ook nog te zien als de moeder van Rachel Berry in de populaire televisieshow Glee en op het witte doek te bewonderen naast actrices Susan Sarandon en Amy Adams in de film Enchanted.
Momenteel is Idina Menzel nog even te zien in de rol van Elizabeth in de Broadway show If/Then, waarvoor ze haar derde Tony nominatie heeft gekregen. Tijdens de uitreiking van de Tony Awards het afgelopen jaar bracht ze het schitterende nummer Always Starting Over uit deze musical ten gehore.

In 2012 schitterde de zangeres in haar eigen special Barefoot at the Symphony die werd uitgezonden door de Amerikaanse publieke omroep en kwam ze ook nog met een gelijknamig live album en tournee. Naast het album Barefoot at the Symphony heeft de internationale Broadway-ster nog de soloalbums  I Stand, Here en Still I Can’t Be Still uitgebracht.

Haar huidige wereldtournee start eind mei in Azië en zal daarna via Europa uiteindelijk in Noord Amerika eindigen. Op dinsdag 16 juni 2015 krijgen alle Nederlandse fans de mogelijkheid de wereldster te bewonderen in Carré.

Idina Menzel - World Tour 2015
Dinsdag 16 juni 2015. Koninklijk Theater Carré  - Amsterdam  
Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 45, € 55, € 65, €75 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/idinamenzel. Kaartverkoop start vrijdag 20 maart om 10.00 uur via: www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm) of via www.carre.nl en 0900 - 25 25 255 (45 cpm). Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?