Extra Shows Jimmy Carr in TivoliVredenburg Utrecht en Muziekgebouw Eindhoven

Op 17 oktober staat hij in TivoliVredenburg Utrecht en 27 oktober speelt Jimmy Carr in het Muziekcentrum Eindhoven. De kaartverkoop voor de extra shows in Tivoli en Eindhoven start op zaterdag 2 april om 10 uur.

arrow down

01.04.2016

Extra Shows Jimmy Carr in TivoliVredenburg Utrecht en Muziekgebouw Eindhoven

De Engelse comedian Jimmy Carr gaat als een speer. Hij verkocht al vier shows in Groningen, Tilburg en twee keer Amsterdam uit, nu voegt hij nog twee Nederlandse shows toe aan zijn Funny Business wereldtour. Op 17 oktober staat hij in TivoliVredenburg Utrecht, en 27 oktober speelt hij in het Muziekcentrum Eindhoven. De kaartverkoop voor de extra shows in Tivoli en Eindhoven start op zaterdag 2 april om 10 uur.

Twee jaar geleden speelde Jimmy Carr al in het RAI theater in Amsterdam. Die voorstelling verkocht razendsnel uit, waardoor Jimmy besloot een extra late night show te geven. Het waren twee fantastische voorstellingen vol oneliners, korte grappen en rake publieksparticipaties. Gestoken in een keurig maatpak vertelt deze gentleman in hoog tempo de ene scherpe, soms lekker grove grap na de andere. Zijn nieuwe show Funny Business bestaat ook uit die kenmerkende mix van onweerstaanbaar grappige en edgy oneliners, korte verhalen en veel interactie met het publiek.

Jimmy Carr is een van de bekendste en hardst werkende comedians in de UK. Hij treedt het hele jaar op, overal in Ierland en Engeland. Ook op TV is hij een graag geziene gast op zenders als BBC en Channel4. Programma’s als QI, 8 Out Of 10 Cats, Have I Got News For You en de Graham Norton Show kunnen niet meer zonder de snelle grappen van Jimmy Carr.

Aan het eind van dit jaar heeft Jimmy Carr de show Funny Business maar liefst 245 keer gespeeld in Engeland en UK. Tijd om deze fantastische show ook in andere landen te gaan spelen. 2016 staat voor Jimmy Carr dan ook in het teken van een uitgebreide wereldtour met onder meer zes optredens in Nederland.

Jimmy Carr neemt hecklers in de maling:
http://youtu.be/vZpI4ILTlI8

Jimmy Carr - Royal Variety performance 2013:
http://youtu.be/Z3O9rE2Pcz4


COMEDY CENTRAL PRESENTS
JIMMY CARR - FUNNY BUSINESS

maandag 17 oktober | Grote zaal, TivoliVredenburg Utrecht
Donderdag 27 oktober | Muziekgebouw Eindhoven

Entree: vanaf €30 (excl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert start zaterdag 2 april om 10 uur via TivoliVredenburg en Muziekgebouw. 

Mede mogelijk gemaakt door [PIAS] Comedy en MOJO

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?