Joe Bonamassa op 29 april 2017 voor uniek concert naar Ziggo Dome

Op zaterdag 29 april 2017 komt de Amerikaanse bluesgitarist Joe Bonamassa naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een concert. De voorverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 30 september om 10:00 uur.

arrow down

26.09.2016

Joe Bonamassa op 29 april 2017 voor uniek concert naar Ziggo Dome

Op zaterdag 29 april 2017 komt de Amerikaanse bluesgitarist Joe Bonamassa naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een concert. De voorverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 30 september om 09:00 uur.

Joe Bonamassa staat bekend als één van´s werelds grootste gitaarhelden. Hij was pas vier jaar oud toen hij gefascineerd raakte door het gitaargeluid van Stevie Ray Vaughan, en op zijn twaalfde verzorgde hij al het voorprogramma van B.B.King. Vanaf dat moment heeft de energieke muzikant de schijnwerpers nooit verlaten. Met zijn dertiende studioalbum ‘Driving Towards The Daylight’ weet hij de blues naar het grote publiek te brengen. Het album bereikte de Top 2 van de UK charts en deed het ook goed in de Nederlandse hitlijsten.

Zijn meest recente studioalbum ‘Blues of Desperation’ uit maart dit jaar leverde hem zijn zestiende nummer 1 op in de Blues Album charts van Billboard, iets dat geen andere artiest ooit is gelukt.
Het album bereikte de vijfde plek in de Billboard Top Album Sales, Bonamassa’s hoogste positie ooit in de US. In Europa stond het album in vijftien landen in de charts; in Nederland bereikte ‘Blues of Desperation’ de tweede plaats.

Afgelopen vrijdag 23 september kwam zijn livealbum ‘Live at the Greek Theatre’ uit, een eerbetoon aan drie van de grootste bluesmuzikanten die ooit geleefd hebben: Albert King, B.B. King en Freddie King.Vorig jaar was Bonamassa nog in Nederland voor maar liefst vijf concerten in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, en dit jaar schitterde hij op North Sea Jazz met een indrukwekkende hommage aan de muziek van Clapton, Beck & Page.

Joe Bonamassa

29 april 2016 | Ziggo Dome - Amsterdam

Aanvang: 20:00 | Entree: vanaf € 89 (excl. servicekosten)  

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/joebonamassa
Kaartverkoop start vrijdag 30 september om 10.00 uur via: www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm) Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?