Extra concert Joe Jackson op 27 februari in Carré Amsterdam

Joe Jackson geeft op 27 februari een extra concert in Carré. Voor het eerste concert in Carré op 26 februari zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

arrow down

27.11.2015

Extra concert Joe Jackson op 27 februari in Carré Amsterdam 

Joe Jackson geeft op 27 februari een extra concert in Carré. Voor het eerste concert in Carré op 26 februari zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Naast de twee concerten in Carré speelt Jackson ook nog een concert in de Oosterpoort in Groningen op 21 februari en in de Vereeniging in Nijmegen op 25 februari. De voorverkoop voor dit extra concert in Carré is direct gestart via ticketmaster.nl.

Vorige maand bracht de muzikale duizendpoot voor het eerst in zeven jaar een album uit met nieuw eigenwerk. Het album, genaamd ‘Fast Forward’, is opgenomen in vier grote wereldsteden; New York, New Orleans, Amsterdam en Berlijn. In februari gaat de gelijknamige Europese tour van start in Ierland en eindigt anderhalve maand later in Berlijn. Het is een oeuvre brede show met een bijzonder voorprogramma.

Jackson zal namelijk zelf het voorprogramma verzorgen solo achter zijn piano. Na deze korte solo set sluit de rest van de band aan met o.a. bassist Maby, gitarist Teddy Kumpel en drummer Doug Yowell.

Op 21 februari treedt Joe Jackson op in de Oosterpoort in Groningen, op 25 februari in de Vereeniging in Nijmegen en op 26 en 27 februari in Carré in Amsterdam. In zijn al ruim 35 jaar lange carrière heeft Joe Jackson bewezen dat zijn muzikaliteit ver reikt. De Britse zanger staat erom bekend te experimenteren met jazz, blues, pop en elektronische muziek. Hij is in Nederland vooral bekend geworden met de albums ‘Night and Day’ en ‘Body And Soul’. De hit singels ‘Is She Really Going Out With Him’ en ‘Be My Number Two’ staan al meer dan vijftien jaar hoog genoteerd in de NPO Radio 2 Top2000.
 

Joe Jackson – The Fast Forward Tour
21 februari 2016 | De Oosterpoort – Groningen | Aanvang: 20:30uur | Entree: €39,50 (excl. servicekosten)
www.de-oosterpoort.nl   

25 februari 2016 | De Vereeniging – Nijmegen | Aanvang: 20:00uur | Entree: €50,- (excl. servicekosten)
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl en www.doornroosje.nl

26 en 27 februari 2016 | Carré – Amsterdam | Aanvang: 20.00uur | Entree v.a. €45,00 (excl. servicekosten)
www.carre.nl

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/joejackson.

Kaartverkoop van het extra concert is direct gestart en gaat via de zaal en www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

 

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?