Comedian Kevin Hart met zijn What Now? Tour in 2016 naar de Ziggo Dome

Op zaterdag 30 januari 2016 geeft de Amerikaanse comedian Kevin Hart een show in de Ziggo Dome te Amsterdam. Dit optreden is onderdeel van de What Now? wereldtour en tickets hiervoor zullen op vrijdag 4 september om 10:00 uur in de verkoop gaan.

arrow down

01.09.2015

Comedian Kevin Hart met zijn What Now? Tour in 2016 naar de Ziggo Dome

Op zaterdag 30 januari 2016 geeft de Amerikaanse comedian Kevin Hart een show in de Ziggo Dome te Amsterdam. Dit optreden is onderdeel van de What Now? wereldtour en tickets hiervoor zullen op vrijdag 4 september om 10:00 uur in de verkoop gaan.

Kevin Hart is een van de grootste artiesten ter wereld. Drie jaar geleden verkocht hij nog in no time twee keer de Heineken Music Hall uit met zijn show Let Me Explain. Dit was al een unicum en inmiddels is zijn status nog veel groter. Hij speelde sindsdien hoofdrollen in blockbusters als Gudge Match (met Robert DeNiro en Sylvester Stallone), About Last Night, The Wedding Ringer, Think Along (met Ice Cube) en Get Hard (met Will Ferrell). Bovendien was hij host van de veelbesproken Justin Bieber Roast op Comedy Central.

Zijn grote doorbraak kwam in 2011, met de klassieke comedyshow Laugh At My Pain. Door zijn geweldige persoonlijke verhalen, die goudeerlijk en tegelijk heel grappig zijn, schoot zijn reputatie als een komeet omhoog. Ineens was Kevin Hart een wereldster en mocht hij de MTV Video Music Awards presenteren. Ook werd hij gevraagd in films als Scary Movie 3 en Along Came Polly (met Ben Stiller en Jennifer Aniston). Als acteur had hij zijn doorbraak met de hoofdrol in de kaskraker Think Like A Man, die meer dan 95 miljoen dollar opbracht. Hij produceerde tussendoor ook nog de TV-serie Real Husbands Of New York, dat inmiddels aan zijn derde seizoen toe is.
In 2016 zal hij nog gaan schitteren in Ride Along 2, het veelbesproken vervolg van de blockbuster die vorig jaar internationaal meer dan $150 miljoen opbracht.

De belangrijkste activiteit van Kevin Hart blijft nog altijd stand-up comedy. Na zijn succestour met Let Me Explain, maakte hij direct weer een nieuwe voorstelling. What Now? is een nieuwe mijlpaal binnen de comedy. In zijn kenmerkende hoge tempo zal Hart weer openhartig vertellen over zijn leven, wat ongetwijfeld tot hilarische taferelen zal leiden.

De DVD van zijn show Seriously…Funny is niet alleen één van de snelst verkopende DVD’s aller tijden, maar ook werd het met triple platina onderscheiden. Zijn andere comedyshows Laugh At My Pain en I’m a Grown Little Man zijn net zo populair op Netflix.

Kevin Hart heeft meer dan 20 miljoen vrienden op Facebook en meer dan 21 miljoen volgers op Instagram en Twitter. De What Now? Tour geeft zijn indrukwekkende fanbase de kans hem eindelijk live te zien.

De What Now? tour is de grootste comedytour ooit. Na meer dan 45 data in arena’s in de VS en Canada, is nu Europa aan de beurt. De voorverkoop van de show zal starten op 4 september om 10 uur.

Trailer van de show
Bekijk hier het originele persbericht

Comedy Central en FunX present
Kevin Hart - What Now? Tour
Zaterdag 30 januari 2016 | Ziggo Dome - Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur |
Entree: vanaf €49 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/kevinhart
Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?