Vierentwintigste editie Lowlands goed verlopen

Op dit moment sluit de Amerikaanse band LCD Soundsystem het hoofdpodium van Lowlands af. Het festival kende vele hoogtepunten waaronder bands als Muse, Anderson .Paak en Ry X maar bijvoorbeeld ook cabaretier Hans Teeuwen die voor een volle Alpha speelde. Er zijn 53.751 van de 55.000 beschikbare tickets verkocht. De voorverkoop voor de vijfentwintigste editie van Lowlands is vanochtend van start gegaan met een speciale jubileumactie waarbij bezoekers t/m 30 september €25,- korting op hun ticket krijgen. Lowlands 2017 vindt plaats van 18 t/m 20 augustus.

arrow down

21.08.2016

Vierentwintigste editie Lowlands goed verlopen

Op dit moment sluit de Amerikaanse band LCD Soundsystem het hoofdpodium van Lowlands af. Het festival kende vele hoogtepunten waaronder bands als Muse, Anderson .Paak en Ry X maar bijvoorbeeld ook cabaretier Hans Teeuwen die voor een volle Alpha speelde.

Er zijn 53.751 van de 55.000 beschikbare tickets verkocht. De voorverkoop voor de vijfentwintigste editie van Lowlands is vanochtend van start gegaan met een speciale jubileumactie waarbij bezoekers t/m 30 september €25,- korting op hun ticket krijgen. Lowlands 2017 vindt plaats van 18 t/m 20 augustus.

Vanaf donderdag reisden 53.751 bezoekers af naar Biddinhuizen om drie dagen lang te genieten van alternatieve muziek, comedy, theater, dans, literatuur en wetenschap. De sfeer op het festival was uitgelaten en enthousiast, mede door de vele hoogtepunten in het programma. Niet alleen bij grote acts als Muse, Disclosure en LCD Soundsystem puilden de tenten uit, ook de wat onbekendere acts mochten op veel en enthousiast publiek rekenen. Ry X kende op Lowlands zijn doorbraak naar het grote publiek en ook het Nederlandse Broederliefde zette een flinke stap in haar carrière.
Op dit moment staat de Amerikaanse band LCD Soundsystem op het podium van de Alpha, de grootste tent van het festival. Daarna kunnen bezoekers nog in 9 andere tenten genieten van een uitgebreid programma. Om 05:00u vannacht is het festival ten einde.
De voorverkoop voor de vijfentwintigste editie van Lowlands is vanmorgen vroeg om 08:00 uur via www.ticketmaster.nl van start gegaan met een speciale jubileumactie. Tot en met 30 september krijgen bezoekers €25,- korting op een ticket dat daarmee €150,- (excl. servicekosten) kost. Er zijn 25.000 tickets voor deze actie beschikbaar. De reguliere verkoop start op zaterdag 4 februari 2017.

A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2017
18 + 19 + 20 augustus 2017
Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
www.lowlands.nl

De voorverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl
Jubileumticket (3 dagen festival + camping + pendelbus): €150,- (excl. servicekosten). verkrijgbaar t/m 30 september, 25.000 tickets beschikbaar.

Early Bird-ticket (3 dagen festival + camping + pendelbus): €165,- excl. servicekosten.Verkrijgbaar vanaf 4 februari 2017

Festivalticket (3 dagen festival + camping + pendelbus): €175,- excl. servicekosten.
Verkrijgbaar vanaf 1 maart 2017

Groepsticket (10x 3 dagen festival + camping + pendelbus): €1.650 excl. servicekosten

Parkeerticket: €15,- incl. servicekosten. €25,- aan de poort

Gllamcamp: luxe overnachten in diverse accommodaties, verschillende prijzen. Meer info: www.gllamcamp.nl


A Campingflight to Lowlands Paradise 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Heineken, KPN Bacardi en Red Bull.
-----

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?