Madonna's Rebel Heart Tour - 35 steden in Noord-Amerika en Europa

Madonna heeft zojuist haar Rebel Heart Tour aangekondigd waarmee ze 35 steden in Amerika en Europa aandoet. De tour, ter promotie van haar nieuwste album ‘Rebel Heart’, gaat op 29 augustus in Miami van start.

arrow down

02.03.2015

Madonna's Rebel Heart Tour - 35 steden in Noord-Amerika en Europa

Madonna heeft zojuist haar Rebel Heart Tour aangekondigd waarmee ze 35 steden in Amerika en Europa aandoet. De tour, ter promotie van haar nieuwste album ‘Rebel Heart’, gaat op 29 augustus in Miami van start. Er worden binnenkort meer data  toegevoegd in Australië en Azië. De kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome start maandag 9 maart om 10.00 uur.

Vandaag maakte Live Nation de data bekend voor Madonna’s langverwachte concertreeks ‘Rebel Heart’ Tour waarmee ze 35 steden aandoet. Het openingsconcert is op 29 augustus in Miami, Florida. Overige shows vinden plaats in onder meer New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia, Boston, Vancouver, Montreal en vele andere steden, waaronder San Juan en Puerto Rico. Na het Amerikaanse gedeelte van de Rebel Heart Tour, begint Madonna op 4 november aan de Europese concertreeks met een show in Keulen, waarna Europese hoofdsteden als Barcelona, Londen, Parijs en Glasgow volgen. Een volledige lijst van alle tourdata staat hieronder weergegeven. Tickets voor de Rebel Heart Tour gaan vanaf maandag 9 maart in de verkoop. Overige data voor shows in Azië en Australië worden binnenkort verwacht. The Rebel Heart Tour wordt geproduceerd door Live Nation Global Touring.   

Arthur Fogel, President - Global Touring and Chairman - Global Music zegt over Madonna;
‘Madonna continues to be one of the most successful  touring artists in history – her shows are legendary and we are thrilled to have her going back on tour,”

De ‘Rebel Heart’ Tour volgt op de release van Madonna’s album Rebel Heart dat op 9 maart bij Interscope Records uitkomt. Madonna ontving lovende kritieken voor haar 13de studioalbum.
The Sun ‘De Queen of Pop zal wederom regeren – Madonna zal haar beste album in 17 jaar uitbrengen en het is één van de beste van haar hele carrière.’

New York Times: ‘Het gaat [fans] niet om de ervaring van de beroemde Madonna het fashion statement, maar om de Madonna naar wie wij al tientallen jaren geboeid luisteren: Madonna de musicus’.  

Na het geweldige optreden van Madonna tijdens de Grammy Award uitreiking belandden drie songs van Rebel Heart in de top van de iTunes charts. De huidige single van de meervoudige Grammy Award winnaar ‘Living For Love’ staat momenteel op nummer 1 in de Billboard Dance Charts. Dit is de 44e keer dat zij bovenaan de top van die lijst prijkt.

Madonna trad onlangs ook op bij de uitreiking van The Brits in Londen en is vanaf 16 maart een hele week te zien in de Ellen DeGeneres Show in de VS. Andere televisieoptredens staan gepland op 2 maart in Le Grand Journal in Frankrijk, op zondag 8 maart in ITV in Italië, daarnaast wordt zij op 9 en 10 maart geïnterviewd in The Today Show en is ze op 14 maart te zien met een interview in Jonathan Ross’ ITV UK Special.

Naast haar buitengewone succes als artiest, songwriter en producer, spreekt Madonna’s reputatie als een van de succesvolste live-artiesten aller tijden voor zich. Haar Sticky & Sweet tournee uit 2008-2009 leverde het meeste geld op ooit voor een solo artiest en de MDNA tournee uit 2012 was het meeste succesvolle van dat jaar.

De kaartverkoop voor Madonna’s Rebel Heart Tour start op maandag 9 maart. Lifetime Legacy-leden van Icon, de officiële fanclub van Madonna, kunnen vanaf 3 maart aanstaande als eerste kaarten en VIP-pakketten kopen. Fans kunnen hiervoor een ‘Icon Live Pass’ aanschaffen. Daarmee krijgen ze niet alleen toegang tot de voorverkoop maar ook een kosteloos lidmaatschap van Icon, toegang tot het webforum over de tournee en een exclusief geschenk met betrekking tot de tournee. Fans die al geregistreerd staan hoeven alleen hun account te upgraden met de Icon Live Pass op Madonna.com.

Ga naar www.madonna.com en www.livenation.com voor de volledige informatie over de tournee en ticketverkoop.

Van woensdag 4 maart 10:00 tot vrijdag 6 maart 16:00 is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen via de speciale American Express presale via www.americanexpress.nl/livenation.

Sky Radio presents
Madonna - Rebel Heart Tour
Zaterdag 5 december 2015
Ziggo Dome - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 45, € 75, € 95, € 125 en € 175 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/madonna. Kaartverkoop start maandag 2 maart om 10.00 uur via: www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?