Matt Simons in de Heineken Music Hall

Tour in clubs, theaters en arenas in de VS en Europa aangekondigd naar aanleiding van de release van zijn nieuwe pop/rock album 57th & 9th. Special guests: Joe Sumner en The Last Bandoleros

arrow down

15.11.2016

Matt Simons in de Heineken Music Hall

Donderdag 13 april geeft Matt Simons een concert in de Heineken Music Hall (vanaf 1 januari AFAS Live). “The Netherlands will always have a special place in my heart. The Dutch people were the first to embrace me and my music and I’m so thrilled to be returning to the HMH!”, aldus de New Yorkse singer-songwriter. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande donderdag om 10.00 uur.

Matt Simons brak in Nederland door toen zijn nummer ‘With You’ werd gebruikt in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het nummer werd een grote hit en ook zijn bijbehorende debuutalbum ‘Pieces’ scoorde goed.

In 2014 kwam opvolger ‘Catch & Release’ uit, eveneens een groot succes. De gelijknamige single werd, mede dankzij de remixversie van Deepend, een grote hit in heel Europa. Het werd wereldwijd meer dan 150 miljoen keer gestreamd op Spotify en stond twee keer op #1 op HypeMachine. Het nummer behaalde in zeven landen de eerste plaats in de hitlijsten en bereikte een gouden status in Canada, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden en zelfs een platina status in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Deepend is er ook bij in de Heineken Music Hall, waar zij het voorprogramma verzorgen, net als singer-songerwiter Chris Ayer.

Onlangs verscheen een nieuwe EP 'When The Lights Go Down' met vijf nieuwe tracks, met als eerste single 'Lose Control'.


Qmusic presents
MATT SIMONS
support: Chris Ayer, Deepend
Donderdag 13 april  | Heineken Music Hall (vanaf 1 januari AFAS Live) - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: €32,50 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/mattsimons.

De kaartverkoop voor het concert start donderdag om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm). De platenmaatschappij van Matt Simons is PIAS.

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?