Melody Gardot in november naar het Concertgebouw

De Amerikaanse singer-songwriter Melody Gardot treedt op woensdag 4 november 2015 op in Het Concertgebouw in Amsterdam. De kaartverkoop is gelijk gestart.

arrow down

01.06.2015

Melody Gardot in november naar het Concertgebouw

De Amerikaanse singer-songwriter Melody Gardot treedt op woensdag 4 november 2015 op in Het Concertgebouw in Amsterdam. De kaartverkoop is gelijk gestart.

Melody Gardot is een Amerikaanse singer-songwriter geboren in New Jersey en opgegroeid in Philadelphia. Haar muzikale stijl is een combinatie van jazz, folk en blues, beïnvloed door artiesten als Janis Joplin, Joni Mitchell, Miles Davis en Nina Simone. Gardot maakte haar wereldwijde debuut in 2008 met de re-release van haar eerste studioalbum Worrisome Heart en de gelijknamige single.

De show in Het Concertgebouw staat onder andere in het teken van Gardot’s vierde album, Currency of Man, dat vorige week is uitgebracht. Voor dit album werkte zij samen met Grammy-winnaar Larry Klein, die in 2009 al haar tweede studioalbum My One and Only Thrill produceerde. Dit album ontving drie Grammy nominaties en stond in Europa en Amerika hoog in de hitlijsten.

Gardot laat op Currency of Man een geheel nieuwe, theatrale kant van zichzelf horen met krachtige protest songs over oorlog, honger en armoede. Indrukwekkend is dit keer niet alleen haar stemgeluid, maar ook de manier waarop de arrangementen in elkaar steken. Melody Gardot treedt op zondag 12 juli op tijdens North Sea Jazz Festival, en op 4 november in Het Concertgebouw, Amsterdam. 

Melody Gardot | Het Concertgebouw, Amsterdam 

Woensdag 4 november 2015
Aanvang: 20. uur
Entree: € 37, € 42 en € 50 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/melodygardot.
Kaartverkoop via www.concertgebouw.nl

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?