Night of the Proms dit jaar opnieuw naar Amerika

In juni 2016 gaat Night of the Proms opnieuw met een aantal shows naar de Verenigde Staten. Met concerten in Kansas City en Dallas is de tweede concertreeks op Amerikaanse bodem een feit. De kaartverkoop is reeds gestart.

arrow down

04.05.2016

Night of the Proms dit jaar opnieuw naar Amerika

In juni 2016 gaat Night of the Proms opnieuw met een aantal shows naar de Verenigde Staten. Met concerten in Kansas City en Dallas is de tweede concertreeks op Amerikaanse bodem een feit. De kaartverkoop is reeds gestart.

Voor de Night of the Proms shows in de Verenigde Staten is een bijna volledig Amerikaanse line-up samengesteld. Grammy Award-winnaar Michael Bolton, new wave groep Wang Chung, countryster Wynonna Judd en Steve Walsh, voormalig zanger van de groep Kansas, maken hun debuut op het Night of the Proms-podium en spelen hun nummer één-hits. De artiesten worden ook hier begeleid door symfonisch orkest Il Novecento en dirigente Alexandra Arrieche.

Gevestigde waarde John Miles en operaster Fernando Varela, dé ontdekking van Night of the Proms 2015, zijn ook weer van de partij. De vaste Electric Band en backing vocals The Pretty Vanillas maken het programma compleet.

Without a doubt, Night of the Proms gets the award for most interesting live musical experience EVER!” (Rattle & Hum)

Good times roll at Night of the Proms; That was one unique concert!
(journalstar.com)
Voortbouwen op de positieve respons van de eerste Amerikaanse tour

De eerste tour van Night of the Proms in de Verenigde Staten vond plaats in 2014. Na de première in Dallas volgden concerten in Little Rock, Kansas City en Omaha.
De respons op die shows overtrof alle verwachtingen: een signaal dat een vervolg niet uit mocht blijven.

We weren’t sure what to expect but the show really wowed us! We were all blown away.”
(Dawn M. Garcia uit Lincoln, Nebraska)

I saw the show in Dallas. Beyond my wildest dreams! Fabulous show!!!
(Kathy Hopkins, op Facebook)

We travelled 1500 miles to see this show but it was worth every dime. This is the best show my eyes have ever seen, by far!
(Roberto Radiozaz, Mexico)

Voor de aankomende Amerikaanse concerten keert Night of the Proms terug naar twee steden van de vorige tour: Verizon Theatre in Dallas, Texas, en Sprint Center in Kansas City, Missouri. De verkoop voor deze concerten is reeds gestart. Voor de Nederlandse fans is er een speciaal ticketaanbod dat te vinden is op de website van Night of the Proms.

Night of the Proms USA
24 juni 2016, Sprint Center, Kansas City, MI
25 juni 2016, Verizon Theatre, Forth Worth (Dallas), Tx.

Night of the Proms USA is een co-productie van Emery Entertaiment en PSE-Belgium. Tickets zijn verkrijgbaar via www.axs.com. Voor meer info ga naar www.notp.com/usa.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?