Placebo brengt '20 Years of Placebo Tour' naar de Ziggo Dome in Amsterdam

Band viert 20 jarig jubileum met wereldtournee

arrow down

14.03.2016

Placebo brengt '20 Years of Placebo Tour' naar de Ziggo Dome in Amsterdam

Band viert 20 jarig jubileum met wereldtournee

Om het 20 jarige jubileum van de release van platina debuutalbum ‘Placebo” te vieren gaat het Britse Placebo vanaf oktober op een grootse wereldtournee. Op 21 november 2016 brengt deze tournee de band naar de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 18 maart, om 10:00 uur.

Het eerste deel van deel van deze ’20 Years of Placebo’ start op 13 oktober in Denemarken en eindigt in de Wembley Arena in Londen op 16 december 2016. Verdere data voor 2017 worden later aangekondigd.

Placebo belooft het publiek een set die hun gehele oeuvre bestrijkt. Frontman Brian Molko licht een tipje van de sluier op: ”Ik kan vast zeggen dat we nummers zullen spelen die we gezworen hebben nooit meer te spelen. Ik denk dat het tijd is om te erkennen dat een hele hoop fans die nummers toch heel erg graag wil horen. Ze hebben veel geduld met ons gehad omdat we ons commercieel meest succesvolle repertoire zelden spelen. Een tour die ons 20 jarig jubileum viert lijkt de juiste aanleiding dat nu wel te doen. Dus dat doen we ook. Deze tour is echt voor onze fans, en het is een kans voor ons om ons oude materiaal te herbeleven. Dus, als je ons weer nummers als ‘Pure Morning’ en ‘Nancy Boy’wil zien spelen –die we bijna 10 jaar niet gespeeld hebben en wellicht hierna ook nooit mee spelen- dan zou ik naar deze show komen! Daarnaast hebben we ook nog wat verrassingen in petto.”


OOR Presents
Placebo - ’20 Years of Placebo’

Maandag 21 november 2016 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 | Entree: €37, €42, €47 (excl sk.)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/placebo
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 18 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?