Eerste namen Songbird Festival 2015

Dit jaar viert het Rotterdamse Songbirdfestival zijn eerste lustrum; zojuist zijn op 3FM de eerste namen bekendgemaakt.

arrow down

21.05.2015

Eerste namen Songbird Festival 2015

Dit jaar viert het Rotterdamse Songbirdfestival zijn eerste lustrum; zojuist zijn op 3FM de eerste namen bekendgemaakt.

Op zaterdag 28 november treden onder anderen Jett Rebel (solo), Matt Simons, Bo Saris (akoestisch), Rondé en Sunday Sun op.

Voor zondag 29 november zijn Gavin DeGraw , Kensington (akoestisch), Douwe Bob en Gavin James bevestigd. Ook Causes, Novastar (solo), Roosbeef, Mister & Mississippi en C Duncan maken die dag hun opwachting. Net als de kersverse winnaar van het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland Anna Rune. Meer namen worden nog bekendgemaakt.

De kaartverkoop start zaterdag 23 mei om 10.00 uur.   

Op 28 en 29 november 2015 verandert De Doelen voor de vijfde keer in een intiem indoor festival. Net als vorig jaar is heeft de zaterdag een compactere opzet met programma in drie zalen. Zondag 29 november is een muzikale ontdekkingstocht in zes zalen. Op beide dagen spelen alle artiesten een volledige set. De meesten met band, maar sommigen in speciale samenstelling.

3FM presents
Songbird Festival
De Doelen, Rotterdam
Zaterdag 28 november 2014
o.a. Jett Rebel (solo), Matt Simons, Bo Saris, Rondé, Sunday Sun
Aanvang: 17.45 uur
Entree: € 35 (excl. servicekosten)

Zondag 29 november 2014
o.a. Gavin DeGraw, Kensington (akoestisch), Douwe Bob, Gavin James, Causes, Novastar (solo), Roosbeef, Mister & Mississippi, C Duncan en Anna Rune
Aanvang:  16.00 uur
Entree: € 45  (excl. servicekosten)
Ticket de Luxe: € 145 (excl. servicekosten)

Passe-partout: € 75 (excl. servicekosten)
Kijk voor vogelnestjes (hotelovernachting incl passe-partout en ontbijtconcert voor twee personen) op www.songbirdfestival.nl

Meer info over dit concert vind je op: www.songbirdfestival.nl. Kaartverkoop start zaterdag 23 mei via: www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?