Underworld, De Jeugd van Tegenwoordig en meer bevestigd voor WE ARE ELECTRIC Weekender

Met het Britse Underworld haalt WE ARE ELECTRIC Weekender niet alleen een dance-act van wereldformaat in huis, maar ook de afsluiter voor de festivalvrijdag op 17 juni.

arrow down

16.03.2016

Underworld, De Jeugd van Tegenwoordig en meer bevestigd voor WE ARE ELECTRIC Weekender

Met het Britse Underworld haalt WE ARE ELECTRIC Weekender niet alleen een dance-act van wereldformaat in huis, maar ook de afsluiter voor de festivalvrijdag op 17 juni.

Die Antwoord zal de tweede editie van het festival vervolgens op zaterdag 18 juni afsluiten. Ook zijn nieuwe acts De Jeugd van Tegenwoordig, Bakermat, Lost Frequencies, Black Sun Empire, Joost van Bellen, HVOB, The Subs, San Holo, Elliphant, Zwart Licht, Kid Simius, Rachel Green en Will Oirson aan het programma toegevoegd. De kaartverkoop voor WE ARE ELECTRIC Weekender aan het E3 Strand in Eersel is reeds gestart via www.we-are-electric.nl.

Naast een uitbreiding van het programma naar twee volledige festivaldagen gaat ook de camping dit jaar eerder open. Om campinggasten nog meer comfort te bieden gaat de festivalcamping, dit jaar al op donderdag 16 juni van 17.00-23.00 uur open voor check-in. Kampeerders kunnen zo dus alvast daags vóór het festival een idyllisch plekje kiezen aan het meer en die donderdagnacht al overnachten. Op de vrijdag is de camping check-in geopend vanaf 9.00 uur Het programma zelf (ongeveer 70 acts gedurende twee dagen verspreid over vijf podia) start vrijdag om 12.00 uur. Eerder werden al acts als Die Antwoord, Fatboy Slim, Boys Noize, Gesaffelstein dj-set, Netsky Live en SBCR (The Bloody Beetroots) aangekondigd voor de tweede editie van het crossover dancefestival.
 
Underworld
Pioniers. Veteranen. Dance Goden. Helden. Profeten. Anti-sterren. Mede-grondleggers van een muziekgenre. Underworld is één van de meest succesvolle experimentele dance-acts van de afgelopen dertig jaar. Vorig jaar bewees het gouden duo Karl Hyde en Rick Smith tijdens twee hypnotiserende shows op Nederlandse bodem al dat het bijwonen van een Underworld concert een haast extatische belevenis is. De band zal tevens op de komende editie van Paaspop (25, 26 en 27 maart) de festivalzondag afsluiten. Overmorgen, op vrijdag 18 maart, verschijnt het eerste nieuwe album in zes jaar getiteld ‘Barbara Barbara, We Face A Shining Future’, waarvan op YouTube een trailer met samples staat.

Het programma tot nu toe;
Die Antwoord, Underworld, A-Trak, Bakermat, Boys Noize, Camo & Krooked, De Jeugd van Tegenwoordig, Fatboy Slim, Gesaffelstein dj-set, Lost Frequencies, Netsky Live, SBCR The Bloody Beetroots, Benny Rodrigues & Michel de Hey, Birdy Nam Nam, Black Sun Empire, Cari Lekebusch, David August, Dekmantel Soundsystem, Digitalism, Fred V & Grafix, High Contrast, Joost van Bellen, Larry Gus, Marcel Fengler, Max Cooper, Metrik, Moksi, Omar Souleyman, San Holo, Secret Cinema, Spor, The Subs, Tommy Four Seven, Weval (dj-set), Worakls, Zwart Licht, Abstract Division, BANGANAGANGBANGERS, Elliphant, Etherwood, FS Green, Guerilla Speakerz, HVOB, Ici Sans Merci, Joop Junior live, Joran van Pol, Keeno, Kid Simius, Logistics, Mirella Kroes & Doka, Nymfo b2b Karimoo, Rachel Green, Will Oirson, Dynamite MC, Fava, Wrec.
Ga naar de website voor de dagverdeling en meer informatie over het programma. Binnenkort zal de line-up compleet worden gemaakt.
WE ARE ELECTRIC ONLINE
www.we-are-electric.nl
www.facebook.com/weareelectric.nl
www.twitter.com/WAEfestival

 
MTV presents
WE ARE ELECTRIC Weekender
Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2016  - E3 Strand, Eersel
Weekendticket (incl.camping): €59,- / Regular €65,- , Late €69,- (excl. servicekosten)
Vrijdagticket : €35,- /  Late  €39, (excl. servicekosten)
Zaterdagticket:: €45,- /  Late €49,(excl. servicekosten)
Early Birds : UITVERKOCHT
Camper & Caravan ticket: €20,-
Electric Paradise Accommodatie informatie en prijzen: https://tickets.campsolutions.nl/weareelectric/nl

 
Tickets zijn via www.we-are-electric.nl verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

 

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?