Boys Noize en meer nieuwe acts voor WE ARE ELECTRIC Klokgebouw

Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line-up voor WE ARE ELECTRIC. Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en AFRIKABOOMNADA sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval. Early Bird tickets waren in rap tempo uitverkocht. Regular tickets zijn verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.

arrow down

21.09.2016

Boys Noize en meer nieuwe acts voor WE ARE ELECTRIC Klokgebouw

Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line-up voor WE ARE ELECTRIC. Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en AFRIKABOOMNADA sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven.  Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval. Early Bird tickets waren in rap tempo uitverkocht. Regular tickets zijn verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.    

Boys Noize wist het gaspedaal tijdens zijn set op WE ARE ELECTRIC Weekender afgelopen zomer wel te vinden. De electrolegende brak de tent tot het laatste schroefje en houtje af. Des te meer reden om de Duitser voor het eerst naar het Klokgebouw te halen.

Uit de stal van Andy C's beroemde RAM Records is Wilkinson er een om in de gaten te houden. De jonge Brit bereikte in 2013 de Top10 in de UK charts met zijn single Afterglow en nam het jaar daarop de award voor Best Producer mee op de Drum & Bass Awards.

Antwerpenaar Hans Machiels is onder zijn stagenaam Murdock een waar fenomeen bij onze zuiderburen. Als dj bij Studio Brussel, als organisator van de beste Vlaamse feesten en als patiënt van de drum & basskoorts weet hij wat je moet horen.

Twee broers die je in het wild kunt tegenkomen in Eindhoven, of gewoon als organisatoren van Het Wild. Maar ook zonder eigen avond zijn ze een duo om rekening mee te houden. Als AFRIKABOOMNADA brengen ze een explosief mengsel van Afrikaanse muziek met trap, funk, house en hiphop.

Over WE ARE ELECTRIC
Geheel in de lijn van de drie eerdere uitverkochte Klokgebouw edities brengt ook de komende WE ARE ELECTRIC een mix van een aantrekkelijke ticketprijs, overdonderende audiovisuele effecten, en een internationale programmering voor de danceliefhebber die niet in één hokje te vangen is. Van gevestigde namen tot de allernieuwste (live)acts, van uk beats tot electro en van trap/hiphop tot techno.

WE ARE ELECTRIC ONLINE
www.we-are-electric.nl
www.facebook.com/weareelectric.nl
www.twitter.com/WAEfestival
snapchat: WAEfestival

Early Bird Tickets: € 32,50,- (excl.servicekosten €2,50) - UITVERKOCHT!
Regular Tickets: € 37,50,- (exclusief servicekosten € 2,50)
Late Tickets: € 42,50,- (exclusief servicekosten € 2,50)
Additioneel:
Token Tickets: € 25,- (voor 10 consumptiemunten)
Token Tickets: € 30,- + € 5,- borg (voor 10 consumptiemunten + kluisje)

Tickets zijn via www.we-are-electric.nl verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?