Nieuwe namen voor tweedaagse buiteneditie WE ARE ELECTRIC

Het programma voor de nieuwe tweedaagse buiteneditie van WE ARE ELECTRIC wordt vandaag met maar liefst dertien nieuwe acts uitgebreid.

arrow down

24.03.2015

Nieuwe namen voor tweedaagse buiteneditie WE ARE ELECTRIC

NETSKY DJ SET & SCRIPT MC, TIGA, NOISIA, GOOSE, MODESTEP, DE SLUWE VOS LIVE, TOM TRAGO, BENNY RODRIGUES EN MEER

Het programma voor de nieuwe tweedaagse buiteneditie van WE ARE ELECTRIC dat op 19 en 20 juni op het E3 strand in Eersel plaatsvindt, wordt vandaag met maar liefst dertien nieuwe acts uitgebreid. Kaartverkoop via  www.we-are-electric.nl.

- We Electrify, We Shake Things Up, WE ARE ELECTRIC! –

Niet alleen de idyllische locatie aan de rand van het bos bij een kraakhelder meer spreekt tot de verbeelding. Ook het programma van de eerste editie van het tweedaagse WE ARE ELECTRIC - Wild Weekend of Electronic Wonders zet de toon voor alle toekomstige edities van dit nieuwe crossover dance evenement op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni op het E3 Strand in Eersel.

De volgende acts zijn toegevoegd aan het programma van WE ARE ELECTRIC op zaterdag 20 juni: Netsky dj set & script MC, Tiga, Noisia, Goose, Modestep en De Sluwe Vos Live (Kontra album show), Skip & Die, William Kouam Djoko en Tom Trago. Op vrijdag 19 juni zijn Benny Rodrigues, The Flexican & MC Sef, Girls Love DJ’s, en Makam bevestigd voor het festival.

Eerder werden The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Chase & Status DJ Set, Hudson Mohawke (live), The Magician, Speedy J, Ben Sims, Gui Boratto, Joost van Bellen, Mike Mago en Falco Benz al aangekondigd. Meer namen volgen spoedig.

Van een monumentaal industrieel pand in de grote stad naar een plek middenin de natuur aan het water voor een nóg intensere beleving. Twee eindeloze zomeravonden in het langste weekend van het jaar die eeuwig lijken te duren alsof de factor tijd niet bestaat. Deze eerste buiteneditie van WE ARE ELECTRC (die náást de bestaande edities in het Klokgebouw komt) begint vrijdagmiddag 19 juni op twee van de vijf area’s. Op zaterdag 20 juni betoveren (inter)nationale elektronische acts en DJ’s op alle vijf de podia het publiek met ijzersterke live-performances en indrukwekkende shows. Een samensmelting van gevestigde namen en de allernieuwste acts -van drum ‘n’ bass tot electro en van trap door naar house en techno.

Camping met afterparty
De zomerse nachten kunnen worden doorgebracht op de festival camping, gelegen aan het prachtige meer en voorzien van uitstekende faciliteiten zoals luxe douches en een campingsupermarkt. Bezoekers zijn op vrijdag 19 juni vanaf 10.00 uur tot en met zondag 21 juni 12.00 uur welkom op de camping. Op beide festivaldagen kunnen kampeerders bovendien genieten van een speciale afterparty van 23.00-01.00 uur.  

WE ARE ELECTRIC 2013 en 2014
De organisatie van WE ARE ELECTRIC gelooft in een nieuwe generatie van electronische dance-acts en krachtige performances met de nadruk op spanning en energie. Bekijk de aftermovie van WE ARE ELECTRIC 2013 in het Eindhovense Klokgebouw.

WE ARE ELECTRIC ONLINE
Trailer WE ARE ELECTRIC 2015
www.we-are-electric.nl
www.facebook.com/weareelectric.nl
www.twitter.com/WAEfestival

3FM Presents
WE ARE ELECTRIC
Wild Weekend of Electronic Wonders    
Vrijdag 19 en zaterdag 20 juli 2015  - E3 Strand, Eersel (vlakbij Eindhoven)
Vrijdag + zaterdag ticket + camping € 49,- (excl. servicekosten)
Vrijdag + zaterdagticket € 45,- (excl. servicekosten)
Zaterdagticket : € 39,- (excl. servicekosten)

Tickets zijn via www.we-are-electric.nl en via Facebook  verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder. 

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?