Tweedaagse buiteneditie WE ARE ELECTRIC, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni op het E3 Strand in Eersel

Eerste bevestigingen: The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Chase & Status DJ Set, Pendulum DJ Set & Verse, Hudson Mohawke (live), The Magician, Speedy J, Ben Sims, Gui Boratto, Joost van Bellen, Mike Mago en Falco Benz.

arrow down

04.03.2015

Tweedaagse buiteneditie WE ARE ELECTRIC, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni op het E3 Strand in Eersel

Eerste bevestigingen: The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Chase & Status DJ Set, Pendulum DJ Set & Verse, Hudson Mohawke (live), The Magician, Speedy J, Ben Sims, Gui Boratto, Joost van Bellen, Mike Mago en Falco Benz. Voorverkoop start vrijdag 6 maart om 10.00 uur via www.we-are-electric.nl

- We Electrify, We Shake Things Up, WE ARE ELECTRIC! –

Na twee uitverkochte edities in het Eindhovense Klokgebouw in 2013 en 2014 gaat het crossover dance evenement WE ARE ELECTRIC een nieuw avontuur aan op het idyllische E3 Strand in Eersel vlakbij Eindhoven. Op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni wordt hier aan de rand van het bos bij een kraakhelder meer voor het eerst het tweedaagse WE ARE ELECTRIC- Wild Weekend of Electronic Wonders gehouden. Twee eindeloze zomeravonden in dit langste weekend van het jaar die eeuwig lijken te duren alsof de factor tijd niet bestaat.

Het festival start vrijdagmiddag 19 juni op twee van de vijf area’s. Op zaterdag 20 juni betoveren (inter)nationale elektronische acts en DJ’s op maar liefst vijf podia rondom het meer het publiek met ijzersterke live-performances en indrukwekkende shows. Een samensmelting van gevestigde namen en de allernieuwste acts, van drum ‘n’ bass tot electro en van trap door naar house en techno. Bezoekers hoeven bovendien niet naar huis maar zijn welkom op de mooiste festivalcamping van Nederland middenin het bos, voorzien van alle comfort zoals luxe douchefaciliteiten en een uitstekend geassorteerde supermarkt.

Vandaag zijn de eerste namen voor de zaterdag bekendgemaakt; The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Chase & Status DJ Set, Pendulum DJ Set & Verse, Hudson Mohawke (live), The Magician, Speedy J, Ben Sims, Gui Boratto, Joost van Bellen, Mike Mago en Falco Benz. Meer namen volgen spoedig.

The Prodigy
Hele volksstammen groeiden op met de explosieve elektronische muziek van The Prodigy. De Engelse band definieerde, dicteerde en domineerde afgelopen kwart eeuw het alternative dance-genre met zijn baanbrekende mix van stijlen. The Prodigy staat garant voor een intense show waarbij de wereldhits 'Out Of Space', 'No Good', 'Firestarter', 'Omen', 'Invaders Must Die' en natuurlijk 'Smack My Bitch Up' het publiek in extase brengen. Op 30 maart komt het gloednieuwe (zesde) album 'The Day Is My Enemy' uit.

Paul Kalkbrenner
In 2009 breekt de Duitse producer Paul Kalkbrenner door met het nummer 'Sky and Sand'. De soundtrack, afkomstig van de cultfilm 'Berlin Calling' waarin Kalkbrenner de hoofdrol speelt, wordt een enorme hit in ons land. Op dat moment is Kalkbrenner al zo’n 10 jaar actief in de muziekindustrie en kan hij zich in zijn thuisland meten aan de grootste namen uit het technogenre. Ondanks zijn populariteit wordt hij met zijn kenmerkend diep, minimalistisch en melodieus geluid in de underground scene nog altijd gezien als één van de meest innovatieve electronica artiesten.

Camping met afterparty
De zomerse nachten kunnen worden doorgebracht op de festival camping, gelegen aan het prachtige meer en voorzien van uitstekende faciliteiten zoals luxe douches en een campingsupermarkt. Bezoekers zijn op vrijdag 19 juni vanaf 10.00 uur tot en met zondag 21 juni 12.00 uur welkom op de camping. Op beide festivaldagen kunnen kampeerders bovendien genieten van een speciale afterparty van 23.00-01.00 uur.  

WE ARE ELECTRIC 2013 en 2014
De organisatie van WE ARE ELECTRIC gelooft in een nieuwe generatie van electronische dance-acts en krachtige performances met de nadruk op spanning en energie. Bekijk de aftermovie van WE ARE ELECTRIC 2013 in het Eindhovense Klokgebouw
WE ARE ELECTRIC ONLINE
Trailer WE ARE ELECTRIC 2015
www.we-are-electric.nl
www.facebook.com/weareelectric.nl
www.twitter.com/WAEfestival

3FM Presents
WE ARE ELECTRIC
Wild Weekend of Electronic Wonders    
Vrijdag 19 en zaterdag 20 juli 2015  - E3 Strand, Eersel (vlakbij Eindhoven)
Vrijdag + zaterdag ticket + camping € 49,- (excl. servicekosten)
Vrijdag + zaterdagticket € 45,- (excl. servicekosten)
Zaterdagticket : € 39,- (excl. servicekosten)

Op vrijdag 6 maart om 10.00 uur start de officiële voorverkoop. Tickets zijn via www.we-are-electric.nl en via Facebook  verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder. Een speciale pre-sale voor pre-registers is reeds gestart.  

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?