WOO HAH! maakt line-up compleet met o.a. Cannibal Ox

De line-up van het hiphopfestival WOO HAH! is compleet. Vandaag maakt de organisatie de laatste namen bekend: CANNIBAL OX, LAPALUX, CJ FLY, MOCROMANIAC, CHO, DR. MOON’S FLUFF DISCO en TOM MAAS.

arrow down

13.05.2015

WOO HAH! maakt line-up compleet met o.a. Cannibal Ox

De line-up van het hiphopfestival WOO HAH! is compleet. Vandaag maakt de organisatie de laatste namen bekend: CANNIBAL OX, LAPALUX, CJ FLY, MOCROMANIAC, CHO, DR. MOON’S FLUFF DISCO en TOM MAAS. Eerder werden o.a. al CYPRESS HILL, RUN THE JEWELS en JOEY BADA$$ aangekondigd. WOO HAH! vindt plaats op zaterdag 4 juli in de Tilburgse Spoorzone. De voorverkoop is reeds gestart. Tickets kosten €39,- (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via www.woohahfestival.com.

Het underground hiphop-duo CANNIBAL OX is één van de namen die is toegevoegd aan de line-up. Het debuut ‘The Cold Vein’, geproduceerd door El-P (die met Run The Jewels ook op WOO HAH! staat), wordt nu nog steeds gezien als één van de meest grensverleggende hiphopalbums ooit. Na dit debuut werd het lange tijd stil rondom Cannibal Ox, tot dit jaar het langverwachte tweede album uitkwam: ‘Blade Of The Ronin’. Genoeg reden voor WOO HAH! om deze twee heren naar Tilburg te trekken.

De Amerikaanse producer LAPALUX is een mooie toevoeging aan de rij DJ’s/producers die WOO HAH! dit jaar ook een podium geeft. Lapalux is getekend op het prestigieuze Brainfeeder-label van Flying Lotus. De uit Brooklyn-afkomstige CJ FLY is één van de eerste leden van het Pro Era-collectief, waar  WOO HAH!-headliner Joey Bada$$ vaandeldrager is.
 
Uit Nederland komt DR. MOON’S FLUFF DISCO. Dr. Moon (Great Minds, Wu-Tang Clan) is één van de belangrijkste producers in Tilburg. Voor zijn Fluff Disco neemt hij diverse bekende gasten mee voor een speciale set. Wie of wat? Dat blijft nog even geheim. MOCROMANIAC brak door als spil in Hydroboyz, maar toen deze groep stopte ging Mocromaniac met succes op eigen kracht door. CHO is bekend van de Sloddervosgang maar tekende vorig jaar bij Top Notch en scoorde een grote hit in de Nederlandse hiphopscene met ‘Misschien Wel He?’. TOM MAAS is beter bekend als Boef van Boef en de Gelogeerde Aap. Hij brengt op WOO HAH! zijn soloproducties te gehore die meer leunen op elektronica.  

Met deze laatste toevoegingen aan de line-up is het festivalaffiche van WOO HAH! 2015 compleet. Enkele van de namen van de veelzijdige line-up: CYPRESS HILL, RUN THE JEWELS, JOEY BADA$$, BIG SEAN, TRAVI$ SCOTT en FREDDIE GIBBS.

WOO HAH! wordt georganiseerd door 013 Poppodium en Mojo Concerts. Na een succesvolle eerste editie in 2014, met onder meer optredens van Method Man & Redman, Chance The Rapper, YG en Isaiah Rashad, keert WOO HAH! in 2015 terug naar de Spoorzone van Tilburg. De festivalorganisatie pakt uit met een extra podium, meer optredende artiesten en een groter festivalterrein. Ook dit jaar wordt er weer aandacht besteed aan hiphop lifestyle, uitgebreide eetgelegenheden en diverse vormen van randprogrammering. Tickets kosten €39,-. Ga voor meer informatie naar www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.


WOO HAH! 2015
ZATERDAG 4 JULI 2015 | 13:30 | Spoorzone, Tilburg
Tickets - voorverkoop: €39,- (excl. servicekosten)
Tickets - deurverkoop, mits beschikbaar:  €45,-  

Meer info over dit festival vind je op: www.mojo.nl/woohah. Kaartverkoop is reeds gestart via www.woohahfestival.com.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?