Mac Miller, Action Bronson, A$AP Ferg naar WOO HAH! 2016

WOO HAH! is na een succesvolle tweede editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt op zaterdag 2 juli voor een derde keer plaats in de Spoorzone van Tilburg. Het hiphopfestival biedt plaats aan meer dan dertig acts verspreid over vier podia.

arrow down

14.12.2015

Mac Miller, Action Bronson, A$AP Ferg naar WOO HAH! 2016

WOO HAH! is na een succesvolle tweede editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt op zaterdag 2 juli voor een derde keer plaats in de Spoorzone van Tilburg. Het hiphopfestival biedt plaats aan meer dan dertig acts verspreid over vier podia.

Met MAC MILLER, ACTION BRONSON, A$AP FERG, MICK JENKINS, RICO & STICKS #OpgezwolleTotNu, LITTLE SIMZ, SEVN ALIAS en WOODIE SMALLS is de toon voor WOO HAH! 2016 gezet. De kaartverkoop start op zaterdag 19 december om 10:00 uur via woohahfestival.com. Er is een gelimiteerd aantal ambassador tickets beschikbaar voor € 30,- (excl. servicekosten). Reguliere tickets kosten € 39,- (excl. servicekosten).

EZ Mac alias MAC MILLER heeft in zijn 23 jarige bestaan al een flinke stempel gedrukt op de hiphop scene. Zijn laatste plaat GO:OD AM staat vol met hits als ‘Brand Name’, ‘100 Grandkids’ en ‘Weekend’. ACTION BRONSON stond vroeger bekend om zijn kookkunsten, maar inmiddels brengt hij al enkele jaren het publiek tot het kookpunt als succesvolle rapper. Zijn flow en stemgeluid worden vaak vergeleken met die van Ghostface Killah, een vergelijking die eerder nog tot beef leidde tussen de twee artiesten. De trap lord A$AP FERG gaf vorig jaar al een zinderende show in Nederland en keert nu terug om het WOO HAH! publiek te overdonderen met zijn harde hiphop tracks gevuld met trap invloeden. MICK JENKINS verkocht afgelopen oktober op zijn sloffen de Melkweg uit. De rapper uit Chicago brengt intelligente wordplay en een vooruitstrevend geluid met invloeden van jazz en elektronica.

RICO & STICKS zijn misschien wel de meest invloedrijke Nederlandse rappers van het afgelopen decennium. Met hun #OpgezwolleTotNu set zullen de heren laten zien dat het materiaal dat ze 15 jaar geleden maakten nog steeds relevant is. LITTLE SIMZ  haar carrière begon via het Life + Times talentenplatform van Jay Z. Niemand minder dan J.Cole, Mos Def én Kendrick Lamar mag ze tot haar persoonlijke fans rekenen. Voeg daar de nieuwe vaandeldrager van de Nederlandse straatrap SEVN ALIAS en het nieuwe Belgische raptalent WOODIE SMALLS aan toe en de eerste namen voor WOO HAH! 2016 zijn een feit. Verwacht binnenkort meer toevoegingen aan deze spannende line-up.

Na twee bijzonder succesvolle edities in 2014 en 2015, met onder meer optredens van Method Man & Redman, Chance The Rapper, Cypress Hill,  Run The Jewels en Joey Bada$$ keert WOO HAH! in 2016 terug naar de Spoorzone van Tilburg. Al twee jaar combineert het spannendste hiphopfestival van Nederland actuele, nooit eerder geziene artiesten met ‘classic’ acts. WOO HAH! groeit deze derde editie verder met een nog uitgebreider programma dan voorheen. Door upcoming talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en andere disciplines biedt het festival een unieke totaalbeleving.

Tickets voor WOO HAH! 2016 zijn vanaf zaterdag 19 december om 10:00 uur verkrijgbaar. Vroege vogels betalen voor een ambassador ticket €30,- (excl. servicekosten). Let op: er is slechts een gelimiteerd aantal ambassador tickets verkrijgbaar waarvoor geldt OP = OP. De voorverkoop van reguliere tickets a €39,- gaat direct van start zodra de ambassador tickets zijn uitverkocht.. Ga voor meer informatie naar www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.
 
WOO HAH! 2016
Zaterdag 2 Juli 2016 | 13:30 | Spoorzone, Tilburg
Ambassador Ticket: €30,- (excl. servicekosten)
Regular Ticket - voorverkoop: €39,- (excl. servicekosten)
 
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/WOOHAH.

De voorverkoop start zaterdag 19 december om 10.00 uur via www.woohahfestival.com

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?