Razende Reporter Esmée

Wauw. Wauw. Wauw! Wat een show! Woensdag 14 maart stond de enige echte Harry Styles in de Ziggo Dome! Duizenden fangirls verzamelde zich voor de Ziggo Dome en een paar stonden er al de avond van tevoren.

arrow down

16.03.2018

Razende Reporter Esmée : "Harry Styles heeft aan iedereen gedacht!"

Wauw. Wauw. Wauw! Wat een show! Woensdag 14 maart stond de enige echte Harry Styles in de Ziggo Dome! Duizenden fangirls verzamelde zich voor de Ziggo Dome en een paar stonden er al de avond van tevoren. Dat alles om een front row plekje te hebben! De zaal was zo ingericht dat je in de zaal allemaal zitplekken had met twee staan vakken bij het podium. Ik was hartstikke blij met de zitplekken in de zaal, ondanks dat ging natuurlijk alsnog iedereen staan, maar je kon het nog steeds zien!

Het eerste wat ik heb gedaan toen ik bij de Ziggo Dome aankwam is merchandise kopen. Er was een aparte rij naar binnen voor de merchandise. Daar kon je ook zonder ticket merchandise halen. Superfijn! Om half zeven gingen de deuren open, wat super goed geregeld werd. Je ging in kleine groepjes tegelijk naar binnen, zodat je niet omvergerend werd! Eenmaal in de zaal aangekomen viel het ons gelijk op dat hij niet één, maar twee podiums had. Het bleek dat we erg dichtbij het tweede podium zaten, waardoor de fangirl feelings alleen maar erger werden.

Om acht uur begon het voorprogramma, Mabel. Ik kende haar zelf niet, maar ik vond haar geweldig! Ze kon goed live zingen en had leuke liedjes. Ik vond haar een toffe meid! Nadat Mabel het podium verliet was er een kleine pauze. Harry had een rondscherm hangen en die zakte omlaag. Er verscheen een tekening van Harry zijn handen met een kubus op het scherm, waardoor iedereen begon te gillen. Vlak voordat het negen uur was begon opeens in de pauze het liedje Olivia van One Direction te draaien. Het was zo gaaf om te horen dat iedereen begon mee te zingen! De hele zaal ging los en Harry stond nog niet eens op het podium. Mijn grootste vraag was natuurlijk wat Harry deze keer aan zou hebben.

Toen het eindelijk negen uur was gingen de lichten uit en de hele zaal ging los. Het ronde scherm ging heel langzaam weer omhoog en daar stond Harry! Hij begon met het liedje Only Angel, één van mijn favoriete! Iedereen ging staan en danste mee. Harry leek wel op een prins! Hij droeg een blouse met flared mouwen en een zwart hesje eroverheen. Daaronder had hij een leren broek aan met wijde pijpen. Nadat hij een paar liedjes had gezongen begon zich voor te stellen en begon hij te vertellen dat hij maar tien liedjes had, dus wat extra liedjes had toegevoegd. De muziek van Stockholm Syndrome begon. Het is een liedje van One Direction, dus iedereen begon te gillen. Ik vond de volgorde van zijn liedjes ook heel leuk. Het was goed gemixt. Zo nu en dan een ander soort liedje ertussendoor en dan weer een eigen liedje. Ook zong hij twee eigen liedjes die hij nog niet heeft uitgebracht! Ik vind de liedjes superleuk en hoop echt dat hij nog van plan is om ze uit te brengen!

Nadat Harry een paar liedjes op het podium had gezongen liep hij opeens van het podium af tussen het publiek door naar het andere kleinere podium! Het podium stond bijna aan het einde van de zaal pal tegenover de rolstoel plekken. Harry had er namelijk aan gedacht dat de mensen achterin en de mensen met de rolstoel plekken hem niet goed zouden kunnen zien. Iedereen was verrast dat hij daarheen liep dus iedereen begon richting het podium te rennen. Hij heeft daar het liedje Sweet Creature gezongen, waar en fanactie voor was. De actie was om je telefoonscherm helemaal roze te maken en hem tijdens dat liedje omhoog te houden. Heel veel mensen deden mee en het zag er heel mooi uit! Na Sweet Creature zong hij nog een liedje van One Direction. Namelijk If I Could Fly. Het is een rustig en mooi nummer en de hele zaal werd belicht.

Eenmaal terug op het grote podium zong hij nog een paar van zijn eigen liedjes en What Makes You Beautiful van One Direction. Voordat hij aan het liedje Sign Of The Times begon vertelde hij ons hoe dankbaar hij was dat hij ons had en dat we er waren. Iedereen hield hun telefoon lampje omhoog tijdens het liedje en nadat het lied was afgelopen deed Harry alsof het afgelopen was. De hele zaal begon te schreeuwen. We want more! We want more! Harry kwam terug en begon met het nummer From The Dining Table. Ik vond het nummer op zich best emotioneel en het viel me ook op dat er een paar meiden stonden te huilen. Hij deed ook nog een cover van The Chain en hij vroeg de hele zaal om los te gaan. Wat ook gebeurde. Iedereen bleek het liedje wel te kennen en zong keihard mee. Nadat het nummer was afgelopen begon hij te vertellen dat hij was toegekomen aan het laatste nummer. Hij bedankte zijn band en het team achter de schermen. Toen werd het hele podium groen belicht en begon hij aan mijn andere favoriete en het laatste nummer van de avond, Kiwi. Het lied is heel populair en Harry rende over het podium heen. Hij had super veel energie en danste als een idioot over het podium. Ik vond het superleuk om hem zo gek te zien doen!

Helaas moesten we ook weer afscheid van hem nemen, maar ik had de tijd van mijn leven! Alles was goed geregeld en Harry deed het super. Hij was lief, had humor en kon ook nog eens heel goed zingen. Mijn favoriete moment? Dat was toch echt dat hij naar het andere podium toeging! Ik vind het super lief van hem dat hij aan al zijn fans denkt. Het volgende concert van Harry ben ik er zeker weer bij!