Rij jij mee vanuit Hengelo en Apeldoorn naar Editors op 6 maart?

Editors Concert Mojo (1)

Woon jij in de omgeving Hengelo en Apeldoorn en ga jij naar Editors in AFAS Live op 6 maart? Speciaal voor dit concert organiseren MOJO en AFAS Live busvervoer vanuit de omgeving Hengelo en Apeldoorn. Reis gezellig met ons mee tot vlak bij de entrée. Zo reis jij gezellig, onbezorgd en ontspannen met andere fans naar het concert en weer terug!

Wanneer en waar?

De bus vertrekt op 6 maart om 16:20u vanuit Hengelo en om 17:20u vanuit Apeldoorn. Bij aankomst is het enkele minuten lopen naar AFAS Live. De bus vertrekt na het concert om 23.30u vanaf dezelfde plek en rijdt via Apeldoorn terug naar Hengelo.

Waarom dit aanbod?

AFAS Live en MOJO slaan de handen ineen om duurzamer reizen mogelijk te maken. Beter voor de planeet, minder overlast voor de buren van AFAS Live, en ook nog eens gezellig en goedkoop. De Hogeschool van Amsterdam (HvA) onderzoekt samen met de partijen in het ArenAgebied in Amsterdam hoe duurzaam reizen aantrekkelijker kan worden voor concertbezoekers. Als je meedoet krijg je na afloop een cadeaubon van €10,- dus reis je in totaal maar voor €7,50!

De shop voor bustickets sluit op maandag 4 maart.

KOOP JE BUSTICKET VOOR 6 MAART