Rij jij mee vanuit Helmond en Oss naar Nothing But Thieves?

Nothing But Thieves concert

Woon jij in de omgeving Helmond of Oss en ga jij naar Nothing But Thieves in Ziggo Dome op 24 februari? Speciaal voor dit concert organiseren MOJO en Ziggo Dome busvervoer vanuit de omgeving Helmond en Oss. Reis gezellig met ons mee tot vlak bij de entrée. Zo reis jij gezellig, onbezorgd en ontspannen met andere fans naar het concert en weer terug!

Wanneer en waar?

De bus vertrekt om 16:30u vanuit Helmond en om 17:10u vanuit Oss. Bij aankomst is het enkele minuten lopen naar de Ziggo Dome. De bus vertrekt na het concert om 23.30u vanaf dezelfde plek en rijdt via Oss terug naar Helmond.

Waarom dit aanbod?

Ziggo Dome en MOJO slaan de handen ineen om duurzamer reizen mogelijk te maken. Beter voor de planeet, minder overlast voor de buren van de Ziggo Dome, en ook nog eens gezellig en goedkoop. De Hogeschool van Amsterdam (HvA) onderzoekt samen met de partijen in het ArenAgebied in Amsterdam hoe duurzaam reizen aantrekkelijker kan worden voor concertbezoekers. Als je meedoet krijg je na afloop een cadeaubon van €10,- dus reis je in totaal maar voor €7,50!

KOOP JE BUSTICKET

 Bustickets zijn te koop t/m 19 febuari 2024