Kaarten bestellen

Officiële kaarten voor onze concerten, evenementen en festivals worden enkel verkocht door onze officiële ticketingpartner Ticketmaster*. Alleen als je via Ticketmaster kaarten bestelt ben je gegarandeerd van toegang tot het evenement. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar www.weetwaarjekoopt.nl.

Online kaarten bestellen bij Ticketmaster

  1. Zorg ervoor dat je een account hebt op Ticketmaster en dat je account gegevens zoals e-mail, telefoonnummer en adresgegevens up to date zijn. Heb je nog geen account, dan kun je dit eenvoudig aanmaken via Ticketmaster.nl. Log voor het bestellen alvast in, dat scheelt je tijd tijdens het bestelproces.

  2. Wanneer een populaire show in de verkoop gaat dan kan het erg druk zijn op de bestelpagina. Om de drukte te reguleren wordt iedereen in een digitale ‘wachtruimte’ geplaatst. Stel dat een show om 10.00 uur in de verkoop gaat, dan telt er een klok af naar 10.00 uur. Zodra het moment daar is zie je een klein cirkeltje draaien in je scherm (niet verversen!). Daarna gaan de virtuele poorten open en krijgt iedereen in de ‘wachtruimte’ een willekeurige plek in de ‘wachtrij’. Zodra je door de wachtrij heen bent kom je automatisch op de bestelpagina terecht.
    Een ‘wachtruimte’ ontstaat pas wanneer het druk is op de site. Het is dan onmogelijk om te bepalen wie er het eerst was en vooraan hoort te staan. Het heeft dan ook geen zin om al ruim vóór start kaartverkoop de site te bezoeken. Sluit je pas na start van de verkoop aan, dan kom je achteraan in de rij te staan.

  3. Je kunt nu tickets selecteren. Bij populaire kaartverkopen is er meestal geen plattegrond beschikbaar. Het systeem van Ticketmaster selecteert dan automatisch de best beschikbare plaatsen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een specifiek ticket type of een specifiek vak. Selecteer het aantal tickets, doorloop de stappen en reken je tickets af. Na betaling verschijnt er een bevestiging van je bestelling. Het kan nu nog tot 24 uur duren voor je de tickets in je mail krijgt of in je account ziet (indien je voor e-tickets hebt gekozen).

Mocht je toch nog vragen hebben over het bestelproces of jouw over jouw kaarten, ga dan naar de website van Ticketmaster voor meer informatie en contactmogelijkheden.

* Kaarten voor shows in Carré zijn hierop een uitzondering: deze worden verkocht via het ticketingsysteem van Carré.