Wij zijn MOJO

Wie muziek zegt, zegt MOJO. MOJO, opgericht in 1968 in Delft, is al ruim 50 jaar de bekendste en grootste concertpromotor in Nederland.

Wij zijn MOJO

Ruim 50 jaar delen we als grootste concertpromotor van Nederland onze liefde voor muziek met artiesten én bezoekers.

For the love of music. Daar doen we alles voor. Met een team van zo’n 140 professionals zorgen we dat artiesten altijd en overal de perfecte show neer kunnen zetten. Organiseren we de vetste events op de mooiste locaties. Zijn we een betrouwbare partner, en stellen we veiligheid op onze evenementen voorop. En misschien nog wel het belangrijkste: delen we onze liefde voor muziek met jou, de bezoeker van onze concerten, events en festivals.

Denk je aan MOJO, dan denk je aan Lowlands, North Sea Jazz, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Of aan concerten in AFAS Live en Ziggo Dome en in poppodia zoals 013, Oosterpoort of Paradiso. Wist je dat we ook achter special events als De Grote Schijn of Cirque du Soleil zitten?

Wat we doen
Na ruim 50 jaar van concerten in zalen, festivals op weides en evenementen in stadions, is MOJO een begrip in Nederland. We boeken, programmeren, organiseren en produceren van a tot z. We zorgen voor een financieel kloppend plaatje, regelen de ticketing, krijgen met pakkende marketing en communicatie bezoekers bij de events en organiseren met een strakke productie een evenement waar je u tegen zegt. Dat doen we voor zo’n 200 shows per jaar, voor ongeveer 4000 concerten in het clubcircuit en voor negen festivals. Daarnaast verzorgen we de boekingen voor meer dan 100 Nederlandse artiesten.

De MOJO aanpak
Aanpakken en gaan - de mentaliteit waarmee Berry Visser MOJO in 1968 vanuit zijn Delftse zolderkamer oprichtte, is alive and kicking. Ook nu, onder de vlag van het Amerikaanse Live Nation, staan we nog steeds bekend om onze grondige, pragmatische aanpak. Mét de creativiteit en flexibiliteit die bij de evenementensector horen. Niet alleen zetten we zo ongeveer iedere mega-ster denkbaar op het podium, net zo goed zagen en zien we de beloften van gisteren via het clubcircuit uitgroeien tot de sterren van morgen. That gets our mojo workin'!

Meer weten over de MOJO aanpak? In onze podcast ‘Van pionieren in de polder tot concertgigant’ nemen de mensen van MOJO je mee backstage en vertellen wat zoal komt kijken bij het organiseren van concerten en festivals. Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify, iTunesSoundcloud of ons YouTube kanaal.

Liever lezen? Dan is het boek ‘Mojo presenteert. Van pionieren in de polder tot concertgigant’ zeker iets voor jou.

> Bestel het boek ‘Mojo presenteert. Van pionieren in de polder tot concertgigant’