Sting

My Songs
30 november & 1 december 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Sting
Sting Concert Mojo
Sting - My Songs

De Britse singer songwriter Sting vormde in 1977 samen met Stewart Copeland en Andy Summers The Police. De band bracht vijf studioalbums uit, won talloze prijzen waaronder zes GRAMMY Awards, en werd in 2003 opgenomen in The Rock and Roll Hall of Fame. Sting is inmiddels een van ’s werelds meest onderscheidende soloartiesten met nog eens 11 GRAMMY Awards, twee BRITs, een Golden Globe, een Emmy, vier Oscar-nominaties, een TONY-nominatie, Billboard Magazine’s Century Award en MusiCares 2004 Person of the Year onder zijn naam.

In 2019 kwam het album My Songs uit, met hedendaagse interpretaties van Sting’s meest geliefde hits. Deze werd gevolgd door een wereldtournee met dezelfde naam die tot 2022 zal duren. De My Songs World Tour is een dynamische en uitbundige show waarbij Sting fans getrakteerd worden op een reeks van de grootste hits uit zijn illustere carrière, waaronder ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’, ‘Everything She Does Is Magic’, ‘Every Breath You Take’, plus de gloednieuwe nummers van zijn aanstaande album, The Bridge en vele andere fan favorieten. Wat afgelopen zomer ook te zien was tijdens zijn residency in Las Vegas in The Colosseum in Ceasars Palace.

Sting’s nieuwste album, The Bridge, toont zijn productieve en diverse vaardigheden in het schrijven van liedjes. Het eclectische album vertegenwoordigt verschillende podia en stijlen uit zijn ongeëvenaarde carrière en haalt inspiratie uit genres zoals rock n’ roll, jazz, klassieke muziek en folk en het nieuwe indie pop klinkende “If It’s Love”.

Gedurende zijn illustere carrière heeft Sting van zijn gecombineerde werk met The Police en als soloartiest 100 miljoen albums verkocht.

Sting
Sting
Sting
Sting
Sting

Kijk & luister terug

Sting
Sting
Sting
Sting
Sting
Foto's: Andreas Terlaak Photography