AC/DC

POWER UP TOUR 2024
05 juni 2024 - Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO
ACDC 2023 07Oct Show 088

AC/DC behoeft eigenlijk geen introductie meer: de Australische hardrockband staat sinds de oprichting in 1973 garant voor onvervalste rockklassiekers. Met een heerschappij van 50 jaar als 's werelds grootste rock-'n-rollband, viert de band deze mijlpaal met de POWER UP tour met Angus Young op leadgitaar, zanger Brian Johnson, ritmegitarist Stevie Young, drummer Matt Laug en een nieuwe bassist om de fakkel voor Cliff Williams te dragen. Verwacht nummers van het in 2020 verschenen album 'POWER UP', maar uiteraard ook legendarische hits zoals 'Thunderstruck' en 'Highway to Hell'.

Kijk & luister

Koop kaarten

woensdag 5 juni 2024 Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO 19:00 Koop kaarten
ACDC 2023 07Oct Show 088

AC/DC

POWER UP TOUR 2024

Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam ZO
Aanvang: 19:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
84,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor dit concert worden alleen mobiele tickets verkocht. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 4 tickets. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Tickets | Ticketlimiet

Voor dit event geldt een ticketlimiet van maximaal 4 tickets.

Let op: Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kan Ticketmaster één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Johan Cruijff ArenA is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van Johan Cruijff ArenA liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Kijk op de NS website voor eventuele werkzaamheden op jouw traject.

  • Goed voorbereid op pad? Plan vooraf je reis in de NS-App of op ns.nl, ook meteen voor terug. Check je reis nogmaals kort voor vertrek voor het meest actuele advies.
  • ‘s Avonds laat terug naar huis? Gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn. Niet alle bestemmingen zijn laat op de avond nog bereikbaar.
  • Voorkom de lange wachtrij bij de kaartautomaat. Laad vast vooraf voldoende saldo op je kaart (ook voor de terugreis).
  • Geen OV-kaart? Je kunt ook in- en uitchecken met je betaalpas of je mobiel bankieren-app op je smartphone, of koop je ticket online.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Indien je toch met de auto reist adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en om het gebied in te rijden via de S112/Gooiseweg, vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je gebruikmaken van het P+R netwerk in Amsterdam (Amsterdam RAI, Olympisch Stadion, P&R Noord).  

De Johan Cruijff ArenA ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost en de ArenAPoort, omringd door de Rijkswegen A1, A2, A9 en A10. In verband met de drukte rondom evenementen is het advies om op tijd te komen en zoveel als mogelijk via de noord- oost of zuidzijde het gebied in te rijden, vermijd afrit 1 van de A2. Volg vervolgens ARENAPOORT en de aanwijzingen op de verkeersborden. Let op de matrixborden borden boven de weg en volg de aanwijzingen op van verkeersregelaars.  

Houd rekening met grote verkeersdrukte, extra reistijd en files, zowel voor als na het concert. Kijk voor meer informatie over eventuele werkzaamheden op jouw route op vanAnaarBeter.nl.  

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het concert waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Er is een beperkt aantal parkeerkaarten voor het ArenA-gebied beschikbaar. Wacht niet te lang met het boeken van een ticket. 

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? Johan Cruijff ArenA is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

In de zaal

Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Tassenbeleid & lockers
In het stadion zijn géén kluisjes of garderobe aanwezig. Wel kun je je spullen tegen betaling kwijt bij Lockerpoint (buiten het stadion). Let op: grote tassen zijn niet toegestaan in Johan Cruijff ArenA, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. Laat grote tassen thuis.
CASHLESS BETALEN
De Johan Cruijff ArenA is een cashless stadion. In het stadion kun je alleen betalen met PIN (contactloos), Master Card, Visa, Visa Electron, AMEX en VPay.
TOEGANKELIJKHEID
Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en mogelijkheden voor mindervaliden.