Anouk

29 mei, 31 mei en 1 juni 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Deena & Jim
Anouk Hrscan 2023©Tonydocekal 2
Anouk Hrscan 2023©Tonydocekal 6
Anouk Hrscan 2023©Tonydocekal 10

Anouk keert voor drie speciale concerten terug naar Ziggo Dome! De shows genaamd Deena & Jim vormen samen het allerbeste van Anouk: intiem en gevoelig tegenover groots en energiek.

Voor de eerste show genaamd Deena staat Anouk samen met het Metropole Orkest en een koor op woensdag 29 mei op het podium. Een groot aantal van de nummers die Anouk tijdens Deena speelt zijn nog nooit eerder live gespeeld en zijn speciaal uitgewerkt met arrangementen voor het orkest en koor.
De tweede en derde show heet Jim en is te zien op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. In groot contrast met Deena brengt Jim Anouks knallende live band met rockende gitaren, drums en een flitsende lichtshow in combinatie met de onverwoestbare stem van Anouk. 

Anouk behoeft natuurlijk geen introductie meer; sinds 1998 bracht ze wel dertien studioalbums uit die allemaal veel succes kenden. Haar veertiende album dat gelijknamig is met de tour, ‘Deena & Jim’, verschijnt op vrijdag 3 november. Voor dit album reisde de zangeres af naar Praag, waar het Prague Philharmonic Orchestra de composities inspeelde.

In het voorprogramma

De Nederlandse componist, producer, zanger en performer Thomas Azier heeft zich gevestigd als een frisse en vitale stem in de avant-popmuziek. In de afgelopen 10 jaar bracht hij 5 albums uit waaronder zijn meest recente 'The Inventory of Our Desire'. Thomas Azier begon zijn carriere aanvankelijk in elektropop maar vormt nu de contouren van zijn eigen popmuziek.

De Nederlandse muzikant Rosario Mussendijk, beter bekend als sor support samen met het sorkest bij de Jim shows. sor veroverde de harten van Nederland met zijn buitengewone talent en vastberadenheid. Door zijn veelzijdigheid staat hij bekend als een echte alleskunner. Sor is producer, componist, dirigent, rapper, singer-songwriter, toetsenist en tevens onderdeel van rapformatie Black Acid.

Laatste nieuws

15 september 2023
Extra 'Jim' concert op 31 mei
Wegens grote vraag naar kaarten kondigt Anouk een extra concert in Ziggo Dome aan op 31 mei. Het concert staat in het teken van de show Jim. Verwacht een knallende live band met rockende gitaren, drums en een flitsende lichtshow in combinatie met de onverwoestbare stem van Anouk.

🎫 De kaartverkoop start 18 september om 17.00u.

Belangrijke info

Wat is het verschil tussen de shows?

Op woensdag 29 mei vindt de show Deena plaats. Daarvoor staat Anouk samen met het Metropole Orkest en een koor op het podium. Een groot aantal van de nummers die Anouk tijdens Deena speelt zijn nog nooit eerder live gespeeld en zijn speciaal uitgewerkt met arrangementen voor het orkest en koor.
Voor deze show zijn enkel zitplaatsen te koop.

De tweede en derde show heet Jim en is te zien op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. In groot contrast met Deena brengt Jim Anouks knallende live band met rockende gitaren, drums en een flitsende lichtshow in combinatie met de onverwoestbare stem van Anouk. 
Voor deze show zijn zit- en staanplaatsen te koop.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Koop kaarten

Show Deena - Met Orkest En Koor | woensdag 29 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Anouk Hrscan 2023©Tonydocekal 2

Anouk

Support act Thomas Azier

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
53,76 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor de show op 29 mei zijn alleen zitplaatsen te koop. Kaarten worden verkocht via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaartprijs inclusief servicekosten.
Show Jim - Met Band | vrijdag 31 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Anouk Hrscan 2023©Tonydocekal 2

Anouk

Support act sor

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor de show op 31 mei zijn zit- en staanplaatsen te koop. Kaarten worden verkocht via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaartprijs inclusief servicekosten.
Show Jim - Met Band | zaterdag 1 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Anouk Hrscan 2023©Tonydocekal 2

Anouk

Support act sor

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor de show op 1 juni zijn zit- en staanplaatsen te koop. Kaarten worden verkocht via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaartprijs inclusief servicekosten.

Kijk & luister

Plan vooruit

Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.