Architects

European Tour 2024
26 januari 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Architects Concert MOJO

Deze Britse band vergelijkt zichzelf met 'a shark that dies if it stops swimming'. Ofwel; ze blijven zichzelf opnieuw uitvinden. Hun sound ging van ruw met onverwachte ritmes, naar melodisch en neigend naar post-hardcore, naar stevige metalcore met complexe gitaar riffs. Met albums als ''Lost Forever // Lost Together'' en ''All Our Gods Have Abandoned Us'' wierf de band populariteit en verzilverden ze hun plek als grote speler in de metalscene. 

In het voorprogramma

Het Canadese Spiritbox laat hypnotiserende melodieën en rauwe energie samenkomen tot harde screams die je voelt tot op het diepst van je ziel. De vocalen van frontvrouw Courtney LaPlante zijn live even indrukwekkend als overtuigend. Eerder werkte de band al samen met Architects frontman Sam Carter op het nummer 'Yellowjacket'.

De Britse band Loathe creëert een unieke fusie van metalcore en experimentele klanken. Hun mix van rauwe emoties, krachtige riffs en etherische melodieën is zowel meeslepend als duister.

Kijk & luister

Animals

Koop kaarten

vrijdag 26 januari 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Architects Concert MOJO

Architects

European Tour 2024

Support act Spiritbox en Support act Loathe

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
51,52 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.