Ben Howard

zaterdag 7 juli 2018

AFAS Live, Amsterdam

Na vier jaar wachten op solo werk mogen we weer genieten van zijn bijzondere gitaarspel en indringende stem. De folky singer-songwriter Ben Howard is terug en met nieuw album ‘Noonday Dream’ onderweg wordt dat een grootse comeback. Dat betekent dat hij ook genoeg nieuw werk heeft om zijn aankomende show in AFAS Live mee te vullen. Droom maar weg!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

ElCDYqcs0gk
spotify:user:spotify:playlist:37i9dQZF1DZ06evO3d1klO

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

AFAS Live

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 07 jul 2018

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Ben Howard

   Kaarten
   vanaf

   40,-

  • Ben Howard

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaarten exclusief 10% servicekosten. Kaarten voor dit concert worden op naam verkocht.

   Lees meer

   Kaarten

   Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de band en organisator vastgestelde prijs de show te kunnen bezoeken.

   Voor dit concert kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld. Je vult je eigen naam in op elk van de tickets die je bestelt. De andere personen moeten dan tegelijk met jou langs de kaartcontrole in Carré gaan. De naam die op de kaarten staat wordt aan de deur gecontroleerd.

   Let op: de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden. Als je kaarten bestelt voor iemand anders, vergeet dan niet dat je op de tickets de naam van deze persoon plaatst.

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?