Beyoncé

Renaissance World Tour
17 & 18 juni 2023 - Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO
Beyonce Concert Mojo
Beyoncé - Renaissance World Tour

Een concert van Queen B zit bomvol glitter, glamour en girlpower. Als geen ander weet Beyoncé haar machtige stem te combineren met een perfect uitgevoerde choreografie. Haar wervelende shows vol hits zijn een visueel spektakel waar de hoofdletter W in Wauw op zijn plaats is.

Kijk & luister

Beyonce Concert Mojo

Koop kaarten

zaterdag 17 juni 2023 Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO 20:00 Koop kaarten
Beyonce Concert Mojo

Beyoncé

Renaissance World Tour

Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam ZO
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
62,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
zondag 18 juni 2023 Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO 20:00 Koop kaarten
Beyonce Concert Mojo

Beyoncé

Renaissance World Tour

Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam ZO
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
62,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Show updates

11 mei 2023
Tour gestart: Welcome to the RENAISSANCE

Beyoncé keerde gisteren terug op het podium voor het eerste concert van haar RENAISSANCE WORLD TOUR. Stockholm werd getrakteerd op een spectaculaire show vol loepzuivere zang, krachtige dancemoves en oogverblindende outfits. Check de beelden op mojo.nl/renaissance en krijg alvast een voorproefje van Beyoncé's shows op 17 en 18 juni in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

10 mei 2023
Check de Beyoncé FAQ

Heb je een vraag over de shows van Beyoncé? Check dan de Beyoncé FAQ.

07 februari 2023
Extra concert op 18 juni
NIEUWE BEYONCÉ SHOW TOEGEVOEGD: RENAISSANCE WORLD TOUR heeft een extra show in Amsterdam aangekondigd op 18 juni 2023 in de Johan Cruijff Arena vanwege de grote vraag naar kaarten door fans.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P1.
Openbaar vervoer
Johan Cruijff ArenA ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Voor dit concert worden alleen Mobiele Tickets verkocht
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.