Billie Eilish

Happier Than Ever, The World Tour

zaterdag 18 juni 2022

Ziggo Dome, Amsterdam

Popfenomeen Billie Eilish begon op haar elfde al met het schrijven van nummers, samen met haar broer Finneas. Dat resulteerde in hits zoals 'bad guy' en 'bury a friend', alsook in het immens succesvolle debuutalbum 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?' waarmee ze meerdere Grammy's binnensleepte. Op 30 juli verschijnt opvolger 'Happier Than Ever'. Met de Happier Than Ever, The World Tour brengt ze haar gloednieuwe album naar de podia van 's werelds grootste arena's voor een spectaculaire show!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

fzeWc3zh01g
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX6cg4h2PoN9y?si=dac5f2d09e4e44ce

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 18 jun 2022

  19:30

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • Billie Eilish

   Kaarten
   vanaf

   43,68

  • Billie Eilish

   Happier Than Ever, The World Tour

   Aanvang: 19:30

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Om het doorverkopen van tickets te minimaliseren, worden tickets voor deze show met een maximum van 4 tickets per persoon verkocht. Indien er meer dan 4 kaarten per persoon zijn gekocht, worden de extra gekochte kaarten ongeldig gemaakt. Kaarten verkregen via handelaren worden ook ongeldig gemaakt. Op verzoek van de artiest betaal je bovenop de kaartprijs €1,- per ticket, wat wordt gedoneerd aan het goede doel.

   Lees meer

   Kaarten

   Om het doorverkopen van tickets te minimaliseren, worden tickets voor deze show met een maximum van 4 tickets per persoon verkocht. Indien er meer dan 4 kaarten per persoon zijn gekocht, worden de extra gekochte kaarten ongeldig gemaakt. Kaarten verkregen via handelaren worden ook ongeldig gemaakt.

   Op verzoek van de artiest betaal je bovenop de kaartprijs €1,- per ticket, wat wordt gedoneerd aan het goede doel.

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
538

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3