Broederliefde

1000ste show
21 december 2024 - Ahoy — Rotterdam
Broederliefde Concert MOJO

Broederliefde is het succesverhaal van een vriendengroep uit Spangen die met hun uitzonderlijke mix van hiphop en Caribische dansmuziek Nederland volledig wist te veroveren. Naast talloze awards, gouden/platina platen en uitverkochte shows bemachtigde de groep als kroon op hun CV het Nederlandse record voor het langst op nummer één met het album 'Hard Work Pays Off 2'. In 2023 werd de groep voor de negende (!) keer geprezen met de FunX Music Award voor 'Beste Groep'. Tijdens deze show viert Broederliefde de 1000ste liveshow uit hun carrière met een geheel nieuwe show gevuld met nieuw materiaal, maar natuurlijk ook de grootste hits.

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 21 december 2024 Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Groep1080x1080 Leeg

Broederliefde

1000ste show

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
44,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Kom je met de trein? Reis dan naar Rotterdam Centraal en stap daar eenvoudig over op de metro naar Rotterdam Ahoy, halte Zuidplein. Rotterdam Ahoy is ook uitstekend te bereiken met de metro en verschillende RET, Connexxion en Arriva buslijnen.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen.

Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein voor €19,- per auto per dag. Het wordt gezellig druk, dus wil je tijdens je bezoek verzekerd zijn van een parkeerplaats op het parkeerterrein? Reserveer dan vooraf jouw parkeerplaats met parkeergarantie. Na betaling print je dit parkeerticket of toon je het digitaal aan de parkeerwachters. Ook als er staat aangegeven dat het terrein vol is, heb je te allen tijde toegang. Bij het uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Woon je in Rotterdam? Rotterdam Ahoy is gemakkelijk met de fiets te bereiken. 

Op een deelfiets of deelscooter naar je favo event? No problem. Check rotterdam.nl/deelvervoer!

Parkeren van je fiets of scooter kun je in de (onbewaakte) fietsenstalling aan de voorzijde van Ahoy.

Tickets | Ticketlimiet

Voor dit event geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets.

Let op: Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kan Ticketmaster één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

In de zaal

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.