Bruce Springsteen and The E Street Band

2024 World Tour
27 en 29 juni 2024 - Goffertpark — Nijmegen
Bruce Springsteen Concert Mojo

'Dancing In The Dark', 'Born To Run', 'Hungry Heart' en 'Badlands'. Het is maar een kleine greep uit de enorme collectie hits van Bruce Springsteen en zijn legendarische The E-Street Band. Bruce Springsteen and The E Street Band brachten afgelopen zomer "de grootste show op aarde" (Billboard) naar Europa, en keren in 2024 terug naar Europa. In 2023 verkocht de Europese tournee van Springsteen and The E Street Band meer dan 1,6 miljoen tickets en werd geprezen als een van de beste shows in de carrière van de band. De Europese tournee 2023 ontving lovende kritieken van o.a. Billboard;  "De beste show op aarde" en van Daily Telegraph;  "Een van de beste shows ooit", evenals vijf-sterren recensies van The Times, The Independent, NME en vele anderen. 

Kijk & luister

Nightshift

Koop kaarten

donderdag 27 juni 2024 Goffertpark — Nijmegen 18:00 Koop kaarten
Bruce Springsteen Concert Mojo

Bruce Springsteen and The E Street Band

2024 World Tour

Goffertpark Nijmegen
Entree: 16:00, Aanvang: 18:00

Prijs nog niet bekend
123,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Je kan maximaal 8 tickets bestellen voor dit concert.
zaterdag 29 juni 2024 Goffertpark — Nijmegen 18:00 Koop kaarten
Bruce Springsteen Concert Mojo

Bruce Springsteen and The E Street Band

2024 World Tour

Goffertpark Nijmegen
Entree: 16:00, Aanvang: 18:00

Prijs nog niet bekend
123,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Je kan maximaal 8 tickets bestellen voor dit concert.

Belangrijke info

Huisregels en beleid | Tassenbeleid

Voor een vlotte en veilige ervaring bij de concerten in het Goffertpark, hanteren we een tassenbeleid. Je bent van harte welkom om een klein tasje van maximaal A4-formaat en 10 cm dik mee te nemen. Grotere tassen en rugzakken mogen het concertterrein niet op. We raden je dan ook aan om deze thuis te laten, zodat je zonder oponthoud kunt genieten van het concert.  

Huisregels en beleid | Toegestane voorwerpen

Op www.mojo.nl/voorwerpen vind je een handig overzicht van wat je wel en niet mee naar binnen mag nemen. Helaas kunnen we voorwerpen die niet zijn toegestaan niet voor je bewaren, dus het is slim om dit vooraf goed door te nemen en voorwerpen die niet zijn toegestaan thuis te laten. Zo help je mee aan een vlotte doorstroming. 

Huisregels en beleid | Krukje en/of klapstoel meenemen

Voor jouw veiligheid en die van anderen is het niet toegestaan om een krukje of klapstoel mee te nemen naar het evenement. Je kunt wel een kleedje meenemen om op te zitten. 

Huisregels en beleid | Medicijnen meenemen

Bezoekers die afhankelijk zijn van medicijngebruik mogen op vertoon van een medicijnenrapport de benodigde medicijnen, inclusief eventuele toebehoren zoals naalden, meenemen het concertterrein op. Mocht je hierover vragen hebben of meer informatie wensen, dan staat Livecrowd klaar om je te helpen. 

Huisregels en beleid | Roken

Roken is toegestaan in de openlucht. Onder overkappingen of in toiletgebouwen verzoeken we je vriendelijk om niet te roken.

Rondom het Goffertpark | Kluisjes

Op het station Nijmegen Centraal is tegen betaling een beperkt aantal kluisjes beschikbaar.

Nabij de ingang van het Goffertpark bieden we, tegen een kleine vergoeding, handige kluisjes aan voor je spullen. Deze zijn ideaal voor kleine items, maar de beschikbaarheid is beperkt. Het is niet mogelijk om tussendoor spullen uit de kluis te halen aangezien deze zich buiten het concertterrein bevinden en je het terrein niet tussendoor kunt verlaten omdat een ticket slechts één keer gescand kan worden.

Houd er rekening mee dat grote tassen niet mee het concertterrein op mogen en de kans bestaat dat kluisjes snel vol zijn. Daarom raden we je aan om grotere tassen thuis te laten. Zo zorg je voor een zorgeloze concertervaring. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Rondom het Goffertpark | Overnachten

We snappen dat jullie bijna niet kunnen wachten tot de artiest op het podium staat, maar overnachten in de openbare ruimte in en rondom het Goffertpark is niet toegestaan. De politie zal hierop toezicht houden en kan maatregelen nemen tegen wie zich niet aan deze regel houdt. Op de dag van het concert is het mogelijk om vanaf 12.00 uur in de rij te gaan staan bij de ingangen. Natuurlijk ben je ook later op de middag of in de vroege avond van harte welkom. Sluit gewoon rustig aan het einde van de rij en luister naar de aanwijzingen van de beveiligingsmedewerkers.

Rondom het Goffertpark | Later naar binnen

Ook als het concert al is begonnen, kun je met een geldig ticket nog steeds naar binnen. Zo hoef je geen moment van de muziek te missen. Een kleine maar belangrijke herinnering: als je eenmaal het concertterrein hebt verlaten, is terug naar binnen gaan niet meer mogelijk. Mocht je vragen of onduidelijkheden hebben, aarzel dan niet om deze te bespreken met de beveiligingsmedewerkers bij de ingangen.

Rondom het Goffertpark | Betaalwijze

Evenementen in Goffertpark zijn cashless. Betalingen kunnen alleen worden gedaan met PIN (contactloos), Master Card, Visa, Visa Electron, AMEX en VPay.  

Rondom het Goffertpark | Eten en drinken op het concertterrein

In het Goffertpark wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht. Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Bij elke cateraar zijn op aanvraag allergenenlijsten beschikbaar, zodat je precies weet wat je kunt eten. 

Rondom het Goffertpark | Eten en drinken meenemen

Het is belangrijk om te weten dat het meenemen van je eigen eten en/of drinken niet is toegestaan, met uitzondering van een plastic flesje water zonder dop van maximaal 0,5 liter. Als je toch eten en ander drinken bij je hebt, wordt bij de ingangen van het concertterrein gevraagd om dat in de beschikbare afvalbakken te deponeren. Heb je toch zin in iets lekkers? Bekijk dan het antwoord op de vraag hierboven, waarin de eetgelegenheden binnen op het concertterrein genoemd worden. 
 
We begrijpen dat sommige bezoekers vanwege medische redenen specifieke voedingsbehoeften hebben. Als je in deze categorie valt, kun je uiteraard je eigen eten of drinken meenemen, mits je een medische verklaring of een medicijnpaspoort kunt tonen. Mocht je hier vragen over hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Livecrowd. 

Rondom het Goffertpark | Houd rekening met weersvoorspellingen

Bereid je goed voor op de verschillende weersomstandigheden.

Bij regenachtige voorspellingen raden we je aan een regenjas of poncho mee te nemen. Paraplu’s zijn vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan. 

Vergeet niet te smeren bij zonnig weer. Je kunt je zonnebrand gewoon mee naar binnen nemen. 

Rondom het Goffertpark | Toiletten

Er zijn op meerdere locaties op het terrein toiletten aanwezig, die duidelijk aangegeven middels borden, zodat je nooit ver hoeft te zoeken. 

Rondom het Goffertpark | EHBO

Er zijn op verschillende locaties op het concertterrein EHBO-posten ingericht. Je herkent ze aan de duidelijke borden. Mocht je hulp nodig hebben, aarzel dan niet om een van onze stewards aan te spreken. Zij helpen je graag verder en wijzen je de weg naar de dichtstbijzijnde EHBO-post.

Rondom het Goffertpark | Officiële merchandise

Er wordt bij verschillende stands binnen het concertterrein en buiten de poorten van het Goffertpark officiële merchandise verkocht.

Rondom het Goffertpark | Oordoppen

Oordoppen zijn te koop bij alle barren en bij de Alpine stands.

Rondom het Goffertpark | verloren/gevonden voorwerpen

Tijdens het evenement worden gevonden voorwerpen verzameld door het beveiligingspersoneel bij de hoofdentree. Na het evenement worden gevonden voorwerpen overgedragen aan de Gemeente Nijmegen en worden ze op deze website geplaatst: https://ilost.co/nl/org/gemeente-nijmegen.  

Toegankelijkheid | Kijkplatform

Bij alle concerten in het Goffertpark zorgen we ervoor dat er speciale rolstoelplaatsen beschikbaar zijn op het kijkplatform. Als je als bezoeker met een rolstoel komt en een begeleider meekomt, moet deze begeleider ook een ticket hebben voor dit platform. We bieden hiervoor speciale ‘Rolstoel- / begeleidersplaatsen’ tickets aan. 

Voor jouw veiligheid en in lijn met onze vergunningsvoorwaarden, hebben we twee locaties in het Goffertpark voor rolstoelgebruikers: het kijkplatform op en in het Rear Field vak. Het is belangrijk om te weten dat vanwege brandveiligheidsredenen en logistieke redenen het niet mogelijk is om met een rolstoel in het Front Field vak plaats te nemen, ook niet met een geldig ticket hiervoor.

Als je al een rolstoel- en begeleidersticket hebt, is je plek op het kijkplatform gegarandeerd en hoef je geen verdere aanvragen te doen. Voor bezoekers met een reguliere staan- of zitplaats die deze willen omruilen voor een plek op het kijkplatform, kan er via Livecrowd een aanvraag ingediend worden. Houd er rekening mee dat plaatsen beperkt zijn en toegewezen worden op basis van beschikbaarheid, wat betekent dat niet alle aanvragen kunnen worden gehonoreerd.

De toegankelijke toiletten bevinden zich naast het kijkplatform en bij het Rear Field vak.

Toegankelijkheid | Kolven

Voor moeders die tijdens hun bezoek aan het event moeten kolven, bieden we een comfortabele oplossing bij de EHBO-posten. Helaas is er geen faciliteit om afgekolfde melk te bewaren, dus houd hier rekening mee.

Houd er ook rekening mee dat EHBO- of spoedgevallen altijd voorrang hebben in deze ruimtes. Mocht de EHBO-post op dat moment vol zijn, dan staat het medisch team klaar om in overleg met jou naar een passende oplossing te zoeken. 

Tickets | Voor dit concert worden alleen Mobiele Tickets verkocht
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Tickets | Front Field

Bezoekers die een Front Field ticket hebben gekocht, kunnen door een aparte ingang naar binnen. Deze ingang staat aangegeven boven zowel de rode als de blauwe entree. Hier krijg je een speciaal polsbandje waarmee je toegang krijgt tot de Front Field. 

Om de Front Field te bereiken moet je het veld oversteken richting het podium. Vervolgens kun je via de rechter- en linkerkant van het veld de Front Field betreden. 

Vanwege brandveiligheid en logistieke redenen is het niet mogelijk om met een rolstoel in het Front Field vak plaats te nemen, ook niet met een geldig ticket hiervoor. 

Vervoer

Voor alle diverse vervoersmogelijkheden naar de concerten van Bruce Springsteen kijk je op de speciaal ingerichte vervoerspagina voor deze concerten.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram.

Stel je vraag

Show updates

03 november 2023
Extra show op 29 juni 2024!

Wegens grote belangstelling geeft Bruce Springsteen and The E Street Band een extra concert in het Goffertpark op 29 juni 2024.