CHO

Knock Knock in concert
27 & 28 oktober 2023 - AFAS Live — Amsterdam
CHO
CHO - Knock Knock in concert

CHO heeft als artiest een indrukwekkende staat van dienst. Hij brak door met zijn debuutsingle 'Workshop', gevolgd door de hit 'Misschien Wel Hè?'. Inmiddels heeft CHO al meerdere albums op zijn naam staan en staat hij aan de vooravond van een gloednieuwe release, ‘Knock Knock 4’. In 2021 verkocht hij AFAS Live met zijn 'Chosen in Concert' show al in een recordtempo uit! Dit jaar doet CHO het nog eens over en komt hij met live band naar Amsterdam. Verwacht nieuwe muziek en zijn grootste hits in een volledig andere stijl.

Kijk & luister

Koop kaarten

vrijdag 27 oktober 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
CHO

CHO

Knock Knock in concert

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
49,28 v.a.
zaterdag 28 oktober 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
CHO

CHO

Knock Knock in concert

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
49,28 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Show updates

26 mei 2023
Extra show

Wegens grote belangstelling presenteert CHO op vrijdag 27 oktober een extra show van 'Knock Knock in Concert' in AFAS Live. De kaartverkoop is per direct gestart.