Davina Michelle

Heartbeat Tour
07 december 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Davina Michelle
Davina Michelle - Heartbeat Tour

Davina Michelle heeft zich op alle fronten losgeweekt van de traditionele mechanismen van de muziekindustrie! Haar legendarische uitvoering van de P!NK-klassieker ‘What About Us’ gaat viral en kon zelfs rekenen op een reactie van P!NK. Voor Davina Michelle betekende dit haar grote doorbraak waarna de Nederlandse zangeres haar Engelstalige hitsingles ‘Skyward’, ‘Better Now’, ‘Beat Me’ achtereenvolgens uitbracht. De track ‘my own world’ werd bekroond met platina en haar gelijknamige album met goud. Met haar empowering teksten over een breed scala aan genres, van stevige pop tot powerballads en dansbare tracks komt Davina Michelle dit najaar naar AFAS Live, Amsterdam.

Koop kaarten

donderdag 7 december 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Davina Michelle

Davina Michelle

Heartbeat Tour

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
44,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Kijk & luister

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.