Davina Michelle

Higher in Ahoy
2 november 2024 - Ahoy, Rotterdam
Davina Michelle Ahoy
Davina Michelle - Higher in Ahoy

Sinds haar spraakmakende doorbraak in 2017 heeft Davina Michelle in recordtempo Nederland weten te veroveren met haar unieke stem. Van powerballad tot dansbare hits, Davina's veelzijdigheid weet iedereen te raken. In recordtijd brachten de songs Skyward, Beat Me en Heartbeat haar van het voorprogramma van P!NK naar uitverkochte zalen en het Europese podium tijdens het Songfestival. Als winnares van ‘Beste Live Act’ is het optreden in Ahoy er zeker een waar je bij wil zijn.

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 2 november 2024 Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Davina Michelle Ahoy

Davina Michelle

Higher in Ahoy

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Entree: 18:30, Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
44,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Kom je met de trein? Reis dan naar Rotterdam Centraal en stap daar eenvoudig over op de metro naar Rotterdam Ahoy, halte Zuidplein. Rotterdam Ahoy is ook uitstekend te bereiken met de metro en verschillende RET, Connexxion en Arriva buslijnen.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen.

Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein voor €19,- per auto per dag. Het wordt gezellig druk, dus wil je tijdens je bezoek verzekerd zijn van een parkeerplaats op het parkeerterrein? Reserveer dan vooraf jouw parkeerplaats met parkeergarantie. Na betaling print je dit parkeerticket of toon je het digitaal aan de parkeerwachters. Ook als er staat aangegeven dat het terrein vol is, heb je te allen tijde toegang. Bij het uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Woon je in Rotterdam? Rotterdam Ahoy is gemakkelijk met de fiets te bereiken. 

Op een deelfiets of deelscooter naar je favo event? No problem. Check rotterdam.nl/deelvervoer!

Parkeren van je fiets of scooter kun je in de (onbewaakte) fietsenstalling aan de voorzijde van Ahoy.

In de zaal

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.
TASSENBELEID & LOCKERS
Maak tegen betaling gebruik van een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.