Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Editors

The Black Gold Tour - Greatest Hits

met special guest De Staat

zaterdag 27 juni 2020

Zuiderpark, Den Haag

‘Munich’, ‘A Ton of Love’ en ‘Papillon’... Sinds 2005 stuurt Editors de ene hit na de andere de wereld in. De band heeft indrukwekkend oeuvre vol classic indie-anthems. Afgelopen Down The Rabbit Hole gaf de Britse indierockband volgens De Volkskrant "een verlekkerd emotionele show op het hoofdpodium, met een spetterende licht- en vuurwerkshow en een set ook al zo noodzakelijke meezingnummers". Gewapend met gitaren, opzwepende synthesizers en beukende drums zal Editors alles op alles zetten voor een knallende greatest hits show.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

Wq4tyDRhU_4
spotify:artist:6e9wIFWhBPHLE9bXK8gtBI

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Zuiderpark

Het terrein is het beste te bereiken te voet, met de fiets of openbaar vervoer. Mocht je toch met de auto komen, vertrek dan ruim op tijd en volg de aanwijzingen vanaf de snelweg.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Jouw reis naar het Zuiderpark kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Koop kaarten

 • 27 jun 2020

  18:30

  Zuiderpark, Den Haag

  arrow
  • Editors

   Kaarten
   vanaf

   50,40

  • Editors

   The Black Gold Tour - Greatest Hits
   met special guest De Staat

   Entree: 17:00

   Aanvang: 18:30

   Zuiderpark

   Zuiderpark, Soestdijkseplein, Den Haag

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor deze show verloopt via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3