Goldband

08 en 09 november 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Goldband 2024

Met een unieke nederpop-sound vol synths en EDM veroverde Goldband de afgelopen jaren de popmuziek. Zwoele zang en pittige beats in hits als ‘Noodgeval’ en ‘Witte Was’ maken het trio inmiddels niet weg te denken op festivals en uit playlists en hitlijsten. De monsterhit ‘Stiekem’ met Maan brak zelfs een record als meest succesvolle Nederlandstalige hit ooit in de Top 40. Tijdens deze volledig nieuwe en grootste show uit hun carrière tot nu toe, kunnen zowel bestaande hits als nieuwe muziek niet ontbreken.

Kijk & luister

Rommel: een korte film of lange clip

Koop kaarten

vrijdag 8 november 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Goldband 2024

Goldband

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
39,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor dit concert worden alleen GUTS mobiele tickets verkocht. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 10 tickets. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van GUTS.
zaterdag 9 november 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Goldband 2024

Goldband

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
39,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor dit concert worden alleen GUTS mobiele tickets verkocht. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 10 tickets. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van GUTS.

Belangrijke info

Tickets | Ticketlimiet

Voor dit event geldt een ticketlimiet van maximaal 10 tickets.

Let op: Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kan GUTS één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde telefoonnummer, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Tickets | Voor dit event werken we alleen met GUTS mobiele tickets

GUTS tickets zijn beveiligd tegen ongewenste doorverkoop en fraude. Om te controleren dat jij de juiste eigenaar van de tickets bent, is er een actieve internetverbinding nodig. GUTS zorgt er daarom voor dat er altijd een werkende WiFi-verbinding bij de entree is.
Bij de entree worden alle tickets direct vanuit jouw account gescand, dus het is wel zo handig als je er met één klik bij kunt. Download daarom vooraf de GUTS app, zodat je je tickets snel kunt openen!
Bij GUTS ontvang je 1 QR-code per order. Ook als je bijvoorbeeld 4 tickets hebt besteld zie je maar 1 QR-code. Dit zorgt ervoor dat we bij de toegangscontrole maar 1 keer hoeven te scannen om jullie allemaal toegang te geven. Op deze manier houden we de rijen zo kort mogelijk.

Tickets delen
Gaan jullie niet allemaal tegelijk naar binnen? Of heb je zelf geen databundel maar de persoon met wie je gaat wel? Deel dan de tickets, zodat jullie gewoon naar binnen kunnen!

Geen smartphone
Heb je geen smartphone? Neem dan de mobiel waarmee je de tickets hebt gekocht mee naar het event, en meld je bij onze balie / de kassa van de venue.

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Ziggo Dome is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? Ziggo Dome is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

In de zaal

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Laatste nieuws

04 april 2024
Extra show op 9 november
Vanwege grote vraag naar tickets voegt Goldband een extra show toe! Met zowel bekende hits als nieuwe muziek staat de Haagse popformatie naast 8 november ook op 9 november op het podium van Ziggo Dome, Amsterdam.