Green Day

The Saviors Tour
19 juni 2024 - GelreDome — Arnhem
greenday
Green Day - The Saviors Tour

Ze zijn een van 's werelds best verkopende bands aller tijden, met meer dan 75 miljoen verkochte platen wereldwijd en 10 miljard streams. De band heeft al vijf Grammy’s in ontvangst mogen nemen en is genomineerd voor de Rock and Roll Hall of Fame. Ze brachten in 1994 doorbraakalbum ‘Dookie’ uit, dat wordt beschouwd als het populariseren en het laten herleven van de interesse in punkrock bij de mainstream, en startte een lange reeks van #1 hitsingles. 'American Idiot', 'Boulevard of Broken Dreams' en 'Good Riddance (Time of Your Life)' zijn maar een klein onderdeel van hun veelgeliefde discografie. 

In het voorprogramma

Zweedse rock 'n roll band The Hives bestaat al meer dan 25 jaar. Begin jaren 2000 kwamen ze op als een van de leidende bands in de garagerock revival met hun rauwe vorm van garagepunk. Ze hebben stadiums uitverkocht en hebben het podium gedeeld met grote namen als The Rolling Stones en AC/DC. Na een pauze van een decennia zijn ze terug met hun album 'The Death of Randy Fitzsimmons'.

The Interrupters is een Amerikaanse ska-punkband uit Los Angeles bestaande uit gitarist Kevin Bivona en zijn tweelingbroers Justin (basgitaar) and Jesse (drums). Ze waren dolenthousiast over de heropleving van punkrock in de jaren 90 en over de groove, energie en boodschappen die te vinden waren in de originele tweetonige ska-bands. Ze raakten in contact met Aimee, hun huidige frontwoman, en de band was compleet.

Kijk & luister

The American Dream Is Killing Me

Koop kaarten

woensdag 19 juni 2024 GelreDome — Arnhem 20:00 Koop kaarten
greenday

Green Day

The Saviors Tour

Special Guest: The Hives en Support act: The Interrupters

Batavierenweg 25, 6841HN Arnhem
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.