Guns N' Roses

11 juli 2023 - Evenemententerrein Weert Noord
Guns N Roses Concert Mojo

Guns N' Roses komt naar Limburg! Op 11 juli 2023 beloven de legendarische rockers daar Evenemententerrein Weert Noord op z'n kop te zetten. Vorig jaar gaf de band Guns N' Roses al een spectaculair optreden in het Groningse Stadspark, maar nu is dus Paradise City Weert aan de beurt! Maak je klaar voor een nostalgische trip down memory lane en rock along op hits als 'Sweet Child O' Mine', 'Welcome to the Jungle' en 'Nightrain'.

In het voorprogramma

Chrissie Hynde, geboren in Ohio, richtte in 1978 The Pretenders op in Londen, met James Honeyman-Scott op gitaar, Pete Farndon op bas en drummer Martin Chambers. Hun debuutalbum 'Pretenders', uitgebracht in januari 1980, was het eerste Britse nummer één album van het decennium en bracht lovende kritieken in Europa, de VS, Australië en daarbuiten op. Ze scoren vanaf die tijd een reeks hits met o.a. 'Brass In Pocket', 'I Go To Sleep' en '2000 Miles'. Hynde heeft ondertussen wel 17 studioalbums opgenomen, voornamelijk als The Pretenders, en was te gast bij tal van andere artiesten, waaronder Frank Sinatra en Moreno Veloso. Het nieuwste album van The Pretenders, Hate for Sale, is uitgebracht in juli 2020. Ze toeren regelmatig de wereld rond in uitverkochte zalen.

Kijk & luister

Guns N Roses Concert Mojo

Koop kaarten

dinsdag 11 juli 2023 Evenemententerrein Weert Noord — Weert 20:00 Koop kaarten
Guns N Roses Concert Mojo

Guns N' Roses

The Pretenders

Stienestraat, 6003 PS Weert
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
100,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van 6 kaarten. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor deze show verloopt via Ticketmaster.

Show updates

06 april 2023
Nieuwe locatie voor dit concert
Om de beste ervaring te garanderen voor Guns N’ Roses fans, is tussen MOJO Concerts en de tourproductie besloten om vanwege logistieke en productionele redenen de locatie van het concert op 11 juli 2023 te wijzigen van Megaland in Landgraaf naar Evenemententerrein Weert Noord. Alle aangeschafte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie.
Kaartkopers ontvangen via Ticketmaster een e-mail met meer informatie. 
06 april 2023
Regel alvast je vervoer

Op 11 juli staat Guns N' Roses in Weert! Heb jij al bedacht hoe je naar de show reist? Plan je reis goed vooruit. Er is een gelimiteerd aantal tickets voor:

🚌 Georganiseerd busvervoer via On The Move online
🅿️ Parkeren

𝗢𝗽 = 𝗢𝗽! Wees er snel bij, bekijk alle mogelijkheden en boek of plan direct de optie van jouw voorkeur.

Hoe reis jij naar het concert?

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Regel alvast je vervoer

Heb jij al bedacht hoe je naar de show reist? Regel alvast je vervoer naar het concert en plan je reis goed vooruit: er is een gelimiteerd aantal tickets voor georganiseerd busvervoer en de diverse parkeeropties. Alle mogelijkheden vind je hier.