HAEVN

21 & 22 november 2024 - Carré — Amsterdam
HAEVN Concert MOJO Carré

HAEVN wil met hun muziek mensen betoveren en stil laten staan. Hun unieke mix van electronic en indie-pop geleid door rustgevende vocals laat je de wereld om je heen even vergeten. Met hun melancholische en haast filmische sound nemen ze de mee op een reis door emoties en verbeelding; en waar komt deze muziek beter tot zijn recht dan in het majestueuze Koninklijke Theater Carré! Tijdens dit concerten wordt HAEVN vergezeld door gospelkoor G-Roots en een groot strijkersensemble. Verwacht niet alleen een viering van het bestaande repertoire van HAEVN, maar ook een ontdekkingsreis vol nieuwe muziek op één van Nederlands oudste en mooiste concertlocaties!

Kijk & luister

Where The Heart Is

Koop kaarten

donderdag 21 november 2024 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Bpu 4Yzs

HAEVN

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
33,04 v.a.
vrijdag 22 november 2024 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Bpu 4Yzs

HAEVN

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
33,04 v.a.

Plan vooruit

Mojo Transport V1 4
Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Mojo Transport V1 47
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Carré restaurant
Eten & Drinken
Maak je theaterbezoek compleet met een diner in de nok van Koninklijk Theater Carré. Hier geniet je van een heerlijk diner terwijl je uitkijkt over Amsterdam. Carré zorgt ervoor dat je op tijd in de zaal zit, zodat je zorgeloos kunt genieten van je bezoek.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.