I Prevail

19 mei 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Iprevail 2 2

Zelfgemaakt, zelfbepaald en een pad bewandelend dat geheel hun eigen pad is: I Prevail arriveerde in de metalcore/post-hardcore scene met de verschijning van debuutalbum 'Lifelines' en maakte het tot een van de snelst groeiende artiesten van die tijd. Ze hebben een uniek geluid ontwikkeld dat heavy metal, hardrock en elektronische elementen combineert. Hun muziek wordt gekenmerkt door intense zang, agressieve gitaarriffs en stuwende beats.

Kijk & luister

Deep End

Koop kaarten

zondag 19 mei 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Iprevail 2 2

I Prevail

Support act: Kid Bookie en Support act: Set It Off

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
42,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.