Joe Bonamassa

12 april 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Joe Bonamssa Kit Wood
Joebonamassa Leeds Adamkennedy

Joe Bonamassa is uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste gitaarhelden in het bluesrock genre. Met onder meer drie Grammy nominaties, zesentwintig nummer 1 noteringen in de Billboard Blues albumlijst en vier Blues Music Awards op zijn naam kan hij met recht een blues-rock superster genoemd worden. Hoewel hij nog maar halverwege de veertig is, heeft Bonamassa zich al gevestigd als een levende legende met een indrukwekkende catalogus die meerdere genres omvat. Voor deze tour neemt hij zijn band met gerenommeerde muzikanten mee, net als een setlist vol nieuwe nummers én publieksfavorieten.

Kijk & luister

Koop kaarten

vrijdag 12 april 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Joe Bonamssa Kit Wood

Joe Bonamassa

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
66,08 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen te koop. Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Alleen zitplaatsen

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen te koop.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.